Category Archives: Accesorii

SSD 120GB

SSD-urile au fost create in special pentru rularea sistemului de operare si a aplicatiilor uzuale. Fata de hard disk ofera viteze de 30 ori mai mari la citirea-scrierea fisierelor mici care de cele mai multe ori apartin sistemului de operare si ale aplicatiilor uzuale, de aceea un SSD 120GB este suficient. In cele ce urmeaza… Citeste articolul »

Router Wireless RDS

De regula routerele pot da dureri de cap in special celor care nu se pricep la IT inca de la configurare. De asemenea routerele foarte ieftine se pot bloca frecvent, pot avea fluctuatii de viteza sau se pot strica mult mai repede. Pentru a preintampina situatii neplacute am facut un research serios si am selectat… Citeste articolul »

SSD ieftin

Cel mai util accesoriu pe care il poti cumpara pentru laptopul tau este SSD-ul. Chiar daca vei cumpara cel mai ieftin SSD nu vei regreta alegerea intrucat iti va schimba complet modul de lucru al laptopului. Din oferta de SSD ieftin de la eMAG recomand Kingston intrucat are viteza de scriere de aproximativ 7 ori… Citeste articolul »

error: Content is protected !!