Acer Aspire E5-571G-37MC laptop cu performante optime si autonomie mare

January 26, 2016
laptopuri ieftine promotii

Laptopul Acer Aspire E5-571G-37MC nu ridica prea mari pretentii in ceea ce priveste capabilitatile sale, insa pentru sarcinile deosebit de utile se achita exemplar. Navigare pe net, multitasking, aplicatii de tip office precum si altele asemanatoare ca cerinte de resurse sunt preferatele sale. Totusi, chiar daca nu se ridica la pretentiile unui Nitro de exemplu, portabilitatea (doar 2,5 kg) salveaza situatia.

De aratat, device-ul arata bine. Aspectul serios dat de liniile sigure prinde pe orice urmareste sa faca o investitie pe termen mediu spre lung. Chiar daca supletea nu este o caracteristica a dispozitivului, robustetea are si ea frumusetea ei. Carcasa este construita dintr-un plastic foarte frumos finisat. Tenta mata a culorii negre este o protectie impotriva inesteticelor amprente.
Acer Aspire E5-571G-37MC

Click aici pentru pret – Acer Aspire E5-571G-37MC

Ecranul laptopului Acer Aspire E5-571G-37MC, incadrat de o rama destul de groasa, are diagonala de 15,6 inch si rezolutie HD. Tehnologii precum Acer ComfyView sunt determinante in redarea unor culori naturale si a unor imagini puternice. Unghiurile de vizualizate sunt largi, iar luminozitatea este foarte buna.

Tastatura include un bloc numeric. Ea este de tip chiclet, cunoscatorii fiind incantati de acest aspect. Tastele au o textura placuta la atingere, promisiunea unui confort sporit fiind indeplinita.

Configuratia hardware are performante decente datorita procesorului Intel Core i3 4005U, dual-core din clasa Haswell. Frecventa procesorului este tactata la 1700 MHz in timp ce cache-ul este de 3 MB.

Celelalte dotari sunt si ele la un nivel respectabil de performanta. Memoria de lucru este de tip DDR3 si are 4 GB capacitate. Acer Aspire E5-571G-37MC dispune de HDD-ul cu 5400 rpm si 1 TB spatiu ca solutia pentru stocarea datelor.

Procesarea grafica este in grija unui procesat grafic integrat, modelul HD Graphics 4400 si a chipset-ului dedicat de la nVidia, GeForce 820M, 2 GB DDR3. Performantele grafice sunt specifice sarcinilor uzuale, iar jocurile care pot rula sunt cele cu cerinte foarte mici spre exemplu Grid Autosport 2014, Fifa 15, F1 2014 si altele.

Pe partea de multimedia, portabilul vine cu camera web HD, cititor de carduri si difuzoare stereo si microfon integrat. Porturile ce le regasim pe partile laterale ale dispozitivului, acopera majoritatea conexiunilor posibile.

Acer Aspire E5-571G-37MC se poate conecta la internet prin intermediul placii de retea cu suport Gigabit pentru viteze de pana la 1000 Mbps sau prin wireless b/g/n. Dispozitivul vine cu Linux ca sistem de operare preinstalat. Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui laptop este acumulatorul Li-Ion cu 6 celule ce poate furniza o autonomie de pana la 7 ore.

Acer Aspire E5-571G-37MC laptop cu performante optime si autonomie mare 5.00/5 (100.00%) 3 voturi

Leave a Reply