Acer Aspire E5-573-37RC laptop accesibil si bun

March 10, 2016
laptopuri ieftine promotii

Acer Aspire E5-573-37RC este un laptop obisnuit ce poate deveni insotitorul loial in orice loc sau in orice zi datorita unei greutati de 2,4 kg. Procesorul i3, unul puternic, sustine fara efort task-urile zilnice, aplicatii de tip office si, pentru pauze sau destindere, divertisment multimedia sau jocuri care nu necesita resurse insemnate.

Altfel spus, un laptop care se simte bine intr-un mediu business oferind in egala masura experiente interesante si in intimitatea mediului home. In plus, este un device care arata bine. Design-ul este dominat de partea exterioara al carei finisaj care aduce foarte mult cu un material textil il face interesant si prin faptul ca Acer Aspire E5-573-37RC este protejat natural de amprente.
Acer Aspire E5-573-37RC

Click aici pentru pret – Acer Aspire E5-573-37RC

Echilibrul estetic este factorul cheie al aspectului vizual, cel care intampina doritorii de pretutindeni. Carcasa este in totalitate din policarbonat, factor care nu ii scade cu nimic din fiabilitate. Culoarea neagra se potriveste ca o manusa acestui concept.

La interior, platforma hardware are ca piesa de rezistenta procesorul i3 Broawell de la Intel care are doua nuclee si este tractat la 2 GHz (3 GHz in Boost). HD Graphics, procesorul grafic integrat, se ocupa de partea grafica.

Memoria RAM are o capacitate de 4 GB dintr-un total de 16 GB care poate fi obtinut printr-un upgrade ulterior. Pentru stocarea datelor, portabilul Acer Aspire E5-573-37RC dispune de un HDD cu 5400 rpm si 500 GB spatiu de depozitare.

Ecranul este unul clasic. 15,6 inch diagonala, rezolutie HD, protectie glare si tehnologie Acer ComfyView. Imaginile sunt clare si curate, culorile au o tenta apropiata de cea naturala, contrastele sunt bine accentuate si unghiurile de vizualizare sunt permisive.

Tastatura este de tip chiclet. Caracterizata de ergonomie, cursa tastelor optimizata pentru obtinerea performantelor si textura placuta a acestora sunt conditiile unei experiente placute.

Dintre tehnologiile care accentueaza potentialul laptopului se remarca Acer TrueHarmmony care ofera un sunet superior pentru un dispozitiv din aceasta clasa. Dintre porturi atrage atentia USB 3.0 PowerShare.

Intr-un cuvant, Acer Aspire E5-573-37RC este un laptop care se face remarcat prin aspect si prin dotarile tehnice.

Acer Aspire E5-573-37RC laptop accesibil si bun 5.00/5 (100.00%) 3 voturi

Leave a Reply