Acer Aspire E5-573-P1V9 laptop ieftin pentru sarcini usoare

February 1, 2016
laptopuri ieftine promotii

Elegant si modern, Acer Aspire E5-573-P1V9 este un laptop care ascunde o configuratie buna. Activitatile de rutina, aplicatii de tip office, un film bun sau, de ce nu, un joc nu prea pretentios sunt sarcini pe care device-ul le indeplineste fara pic de efort.

Design-ul este atragator in primul rand datorita cromaticii pentru care a optat producatorul. Combinatia intre rosu si negru este foarte reusita si, totodata, aceasta subliniaza liniile fine ale contururilor.

Ineditul alegerii pune intr-o alta lumina finisajul pe negru usor texturat la exterior si pe rosu mat la interior. Carcasa este dintr-un plastic dur, fapt care asigura o fiabilitate ridicata laptopului Acer Aspire E5-573-P1V9.
Acer Aspire E5-573-P1V9

Click aici pentru pret – Acer Aspire E5-573-P1V9

Ecranul este un LED cu tehnologia Acer ComfyView si cu un strat protector glare. Rezolutia HD si diagonala de 15,6 inch completeaza seria caracteristicilor de baza. Culorile sunt vii, imaginile naturale si contrastele bine definite.

Lumina puternica poate crea un oarecare disconfort in vizionare deoarece monitorul nu are protectie anti-reflex. Tastatura este de tip chiclet, ergonomica si frumos definita. Tastele au cursa optimizata iar textura lor este placuta la atingere. Confortul si experienta placuta sunt asigurate.

In ceea ce priveste configuratia hardware, se poate incepe de la procesorul Intel Pentium 3825U, un dual-core din clasa Broadwell cu frecventa de 1900 MHz. Pe Acer Aspire E5-573-P1V9 de procesarea grafica se ocupa chipset-ul integrat HD Graphics. Memoria RAM este de tip DDR3 si are 4 GB. Stocarea datelor se face pe un HDD cu 5400 rpm si 1 TB capacitate.

Printre alte inzestrari ale dispozitivului, pe partea de multimedia pot fi amintite difuzoarele stereo si microfonul integrat, camera web sau cititorul de carduri. Ca porturi, laptopul are cate un HDMI, VGA, RJ-45, USB 2.0 si doua USB 3.0.

Placa de retea suporta 1000 Mbps si Wireless-ul are protocoalele ac. Autonomia este data de bateria Li Ion cu 4 celule. Sistemul de operare preinstalat este Linux.

Acer Aspire E5-573-P1V9 laptop ieftin pentru sarcini usoare 4.75/5 (95.00%) 4 voturi

Leave a Reply