Acer Aspire E5-573G-397Y cu procesor Core i3 si placa video dedicata

February 22, 2016
laptopuri ieftine promotii

Acer Aspire E5-573G-397Y poate fi finalitatea intentiei de achizitionare a unui laptop. Prezenta unui astfel de dispozitiv este astazi mai pregnanta ca oricand. Orele de lucru se prelungesc frecvent si acasa, datorita posibilitatilor extinse de accesare a internetului a devenit un fapt atat de banal indiferent de locul unde se afla un posibil utilizator, ca sa nu mai vorbim de cheful de a vedea un film sau de a juca ceva. Toate aceste necesitati sau toane pot fi satisfacute si fara a baga adand mana in buzunar.

Liniile descriu un design contemporan, cu volume bine definite si contururi atent finalizate. Culoarea neagra in care vine laptopul Acer Aspire E5-573G-397Y ii confera acestuia un aer elegant si sobru in acelasi timp. Carcasa este in totalitate dintr-un plastic de calitate.
Acer Aspire E5-573G-397Y

Click aici pentru pret – Acer Aspire E5-573G-397Y

Finisajul texturat intalnit pe partea exterioara pe langa faptul ca este foarte estetic el protejeaja device-ul de apatiria amprentelor sau a diferitor alte pete, eventualele zgarieturi survenite accidental fiind la randul lor destul de bine mascate.

Ecranul este un LED cu diagonala de 15,6 inch si rezolutie in format HD. Stratul protector glare si tehnolgia AcerComfyView definesc imaginile clare ce au culori frumoase. Tastatura chiclet este confortabila productivitatea marita fiind vazuta intr-o alta lumina. Nu dezamageste nici touchpad-ul care este bine asezat, suporta gesturi multiple, este precis si rapunde instantaneu la comenzi.

Acer Aspire E5-573G-397Y dispune de o configuratie interna care poate atinge o serie de performante remarcabile. Procesorul este un Intel i3 5005U din generatia Broadwell. Este dual-core si inregistreaza performantele specificate la o frecventa de 2 GHz.

Laptopul vine cu un GPU dedicat de la nVidia. Este vorba de GeForce 920M. Ca memorie RAM device-ul vine cu 4 GB dintr-un maxim de 16 GB. Solutia de stocare este data de un HDD de 1 TB capacitate.

Toate celelalte dotari acopera cam toate punctele cheie ale conectatii dispozitivului la alte dispozitive cu care acesta este compatibil. Dintre acestea se evidentiaza portul USB 3.0 PowerShare.

Acer Aspire E5-573G-397Y cu procesor Core i3 si placa video dedicata 5.00/5 (100.00%) 4 voturi

Leave a Reply