Acer Aspire E5-573G-55MH laptop ieftin Core i5

November 16, 2015
laptopuri ieftine promotii

Acer Aspire E5-573G-55MH este unul dintre cele mai ieftine laptopuri cu procesor Core i5 si in ultima perioada cel mai vandut laptop. Are absolut toate dotarile inclusiv DVD-RW si cu siguranta o sa faca fata la orice activitate avand si placa video dedicata, iar greutatea este de doar 2.4 kg.

Designul este placut, fara materiale lucioase care pot deveni magnet pentru pete si zgarieturi, cu tastatura incorporata in carcasa si cu un touchpad mare pentru un mai bun control. Modelul procesorului este 5200U din cea mai noua generatie de Core i5, lansat in 2015, ofera o frecventa de baza la 2200 MHz putand urca pana la 2700 MHz datorita tehnologiei Intel Turbo Boost.

Procesorul aduce un plus de performanta fata de generatia mai veche desi consumul de energie s-a redus semnificativ, ceea ce duce la o autonomie mai mare atunci cand utilizati laptopul pe baterie. De asemenea tehnologia turbo boost poate sa creasca autonomia, reducand frecventa maxima la cea de baza atunci cand nu utilizam laptopul la capacitate maxima.
Acer Aspire E5-573G-55MH

Vezi aici oferta pentru laptopul Acer Aspire E5-573G-55MH

Monitorul are diagonala de 15.6 inci cu tehnologie LED si format HD la rezolutia maxima 1366 x 768, iar suprafata este lucioasa pentru a beneficia de contrasturi puternice si culori foarte reale. Acest tip de monitor ofera cea mai buna experienta multimedia, spre exemplu jocuri sau filme unde conteaza fiecare detaliu.

Memoria instalata este de 4 GB DDR3 si ocupa unul din cele 2 sloturi disponibile, putand folosi celalalt slot liber pentru a mai adauga inca 4 GB daca va fi nevoie in viitor. In ceea ce priveste capacitatea de stocare, avem un hard disc cu 5400 rotatii si 500 GB.

Modelul Aspire E5-573G-55MH are atat placa video integrata, modelul HD Graphics 5500 care de regula foloseste in special cand laptopul este utilizat pe baterie ofera un raport optim de performanta-autonomie si de asemenea exista placa video dedicata, modelul GeForce 920M de la Nvidia cu 2 GB DDR3. Ca si placa grafica pentru laptopuri se situeaza undeva la mijlocul clasamentului in ceea ce priveste performanta, insa as putea spune ca este cea mai buna alegere comparativ cu pretul bun de achizitie.

Nu veti putea rula ultimele aparitii de jocuri cu cerinte mari, insa majoritatea jocurilor pana in 2015 vor putea rula chiar si la detalii medii, spre exemplu StarCraft II, GTA 5, Dirt Rally, iar alte jocuri precum F1 2014, Fifa 2014, Diablo 3 pot rula si la detalii ridicate. In ceea ce priveste filmele si clipurile pe net, aceasta placa video este mai mult decat perfecta.

La capitolul multimedia asa cum am spus la inceput exista toate dotarile necesare: DVD RW, difuzoare stereo si microfon integrat, camera web Acer Crystal Eye HD si cititor de carduri. La fel de bine sta si pe partea de porturi avand 2 USB 3.0 pentru transfer de date la viteze foarte mari, 1 USB 2.0, HDMI si VGA putand partaja imaginea pe orice model de proiector, monitor extern sau televizor, astfel ca este un laptop perfect chiar si pentru prezentari.

Un aspect demn de luat in seama este conectarea la internet, exceland si la acest capitol datorita celor mai noi standarde implementate, avand wireless 802.11 ac si tehnologie Gigabit pentru conexiunea prin cablu cu viteza de pana la 1000 Mbps.

Daca toate acestea nu v-au convins inca sa cumparati laptopul Acer Aspire E5-573G-55MH cu siguranta va convinge pretul pe care il gasiti AICI.

Acer Aspire E5-573G-55MH laptop ieftin Core i5 4.88/5 (97.50%) 8 voturi

Leave a Reply