Acer Aspire E5-573G-P5DH laptop deosebit cu performante bune

January 26, 2016
laptopuri ieftine promotii

Primul lucru care atrage atentia asupra unui laptop este design-ul, capitol la care Acer Aspire E5-573G-P5DH sta foarte bine. Insa, in acest caz, aspectul este dublat de o configuratie decenta care poate duce sarcinile zilnice dar si navigarea pe net, divertismentul multimedia si chiar unele jocuri cu lejeritate.

Design-ul, dupa cum am spus, este usor diferit fata de al celorlalte device-uri din nisa sa. De fapt nu neparat design-ul, care de altfel este unul bine realizat, cat culorile alese de poducator. Acestea, prin contrastul pe care il genereaza, rosu versus negru, chiar pun in evidenta liniile precise si taieturile fine facute cu precizia unui laser. Exteriorul este intr-un negru cu textura textila, in timp ce interiorul se scalda intr-un rosu mat.
Acer Aspire E5-573G-P5DH

Click aici pentru pret – Acer Aspire E5-573G-P5DH

Ecranul laptopului Acer Aspire E5-573G-P5DH este LED cu strat protector glare si Acer ComfyView. Diagonala are 15,6 inch, iar rezolutia este HD. Culorile vii si contrastele adanci anima imagini puternice care pot fi usor denaturate de prezenta luminii puternice.

Cu toate astea, unghiurile de vizibilitate sunt permisive. Tastatura este de tip chiclet, deci ergonomica cu taste bine definite. Suprafata de atingere este usor concava pentru a asigura un confort sporit si o experienta placuta. Touchpad-ul este solid si are o latena de raspuns imperceptibila.

Procesorul este un Intel Premium 3825U, dual-core din clasa Broadwell, construit cu tehnologia 14 nm si lansat la inceputul anului 2015. Frecventa de lucru este tactata la 1900 MHz iar cache-ul este de 2 MB.

Memoria RAM a laptopului Acer Aspire E5-573G-P5DH este de 4 GB DDR3 ocupand doar un slot, lasand celalalt slot liber pentru a putea face upgrade. HDD-ul de 1 TB capacitate si 5400 rpm este solutia pentru stocare.

In configuratia hardware intalnimsi placa video dedicata de la nVidia, modelul GeForce 920M ce ofera un randament bun, putand sa rulati si jocuri precum GTA 5, World of Warships, Dirt Rally, etc.

Ca dotari multimedia device-ul are difuzoare stereo, camera web si cititor de carduri. Porturile disponibile sunt: cate un HDMI, VGA, RJ-45, USB 2.0 si doua USB3.0. Comunicatiile prin LAN suporta viteza de 1000 Mbps in timp ce wireless-ul vine si el cu cel mai nou standard si anume 802.11 ac.

Bateria este Li Ion cu 4 celule ceea ce poate asigura cateva ore de autonomie. Acer Aspire E5-573G-P5DH vine cu sistemul de operare preinstalat este Linux, insa puteti instala orice alt sistem.

Acer Aspire E5-573G-P5DH laptop deosebit cu performante bune 5.00/5 (100.00%) 3 voturi

Leave a Reply