Acer Aspire E5-574G-74UE laptop performant cu placa video dedicata

March 10, 2016
laptopuri ieftine promotii

Acer Aspire E5-574G-74UE este parte din seria consumer de succes a concernului IT Acer. Acest laptop se prezinta ca o propunere viabila pentru sarcini multimedia precum si pentru rularea de jocuri noi datorita dotarilor tehnice din ultimele generatii. La acestea se adauga si un profil elegant pentru cei care pun accent pe un astfel de aspect.

Pentru cei obisnuiti cu profilul acestei serii se simte suflul nou adus de imbunatatirile de ultima ora la nivelul design-ului. Liniile si-au pastrat aceeasi fermitate in descrierea contururilor echilibrate, decuparile se incadreaza perfect in imaginea de ansamblu avand si un scop practic.
Acer Aspire E5-574G-74UE

Click aici pentru pret – Acer Aspire E5-574G-74UE

Culoarea gri inchis intalnita la interiorul laptopului Acer Aspire E5-574G-74UE are un finisaj interesant care ii creste gradul de functionalitate. La exterior, profilul texturat arata foarte bine. Plasticul din care este fabricata carcasa completeaza frumos un design stilat.

Ecranul device-ului de 2,4 kg greutate este un LED cu diagonala de 15,6 inch a carei rezolutie HD este sustinuta de tehnologia Acer CineCrystal. Datorita unor astfel de calitati imaginile sunt clare si unghiurile de vizualizare permisive.

Culorile sunt profunde, iar contrastele bine evidentiate. Tastatura este de tip chiclet, fapt care vorbeste de o ergonomie sporita si de o cursa a tastelor optimizata pentru o experienta placuta. Touchpad-ul este prevazut cu suport pentru gesturi multiple si este precis.

Acer Aspire E5-574G-74UE vine cu o configuratie hardware foarte performanta. Procesorul este un Intel i7 pe arhitectura Skylake, placa video dedicata vine de la nVidia, o GeForce 940M si memoria RAM dezvolta 8 GB. Ca unitatea de stocare a fost preferat de catre producator un HDD clasic cu 5400 rpm si 1 TB capacitate.

Dotarile multimedia ale portabilului sunt si ele dintre cele mai bune la nivel calitativ dar si practic. Sunt disponibile: unitate optica DVD RW, camera web cu microfon incorporat, cititor de carduri si difuzoare stereo.

Pe partea de porturi si conectivitate se gaseste cate un port HDMI, VGA, RJ-45, USB 2.0 si doua porturi USB 3.0, la care se adauga iesirea audio. Conexiunea la internet se realizeaza prin modulele LAN si WLAN care suporta tehnologie Gigabit.

Acer Aspire E5-574G-74UE laptop performant cu placa video dedicata 5.00/5 (100.00%) 6 voturi

Leave a Reply