Acer Aspire E5-574G-77KT laptop performant Core i7

March 11, 2016
laptopuri ieftine promotii

Acer Aspire E5-574G-77KT a venit odata cu noua serie de laptopuri a producatorului taiwanez. Schimbarile la toate nivelurile survenite in conceptul E5 nu sunt majore comparativ cu modelele precedente insa aduc un suflu nou specific noutatilor.

Ramane totusi un laptop multimedia care face fata cu succes provocarilor lansate de aplicatiile office precum si divertismentului de cea mai buna calitate, aici fiind incluse editarile foto/video 3D sau ultimile titluri de jocuri.

Design-ul arata ca inginerii responsabili au dat dovada de tenacitate, reusindu-le un dispozitiv portabil care cantareste 2,4 kg elegant. Liniile sigure definesc un stil cu accente premium chiar daca plasticul este materialul din care este construita carcasa.
Acer Aspire E5-574G-77KT

Click aici pentru pret – Acer Aspire E5-574G-77KT

Acer Aspire E5-574G-77KT are un finisaj texturat care da bine si din punct de vedere estetic dar si practic. Griul inchis evidentiaza notele de finete ce trebuie punctate.

Ecranul, un LED cu formatul imaginii HD are diagonala de 15,6 inch si este asistat de tehnologia Acer CineCrystal. Imaginile au puritatea cristalului, unghiurile de vizualizare sunt mari, culorile puternice si contrastul pe negru corect redat.

Tastatura de tip chiclet este caracterizata de taste bine definite care permit o tastare rapida fara greseli. Textura placuta ce le acopera asigura o experienta placuta si un confort pe masura. Touchpad-ul se ridica si el la nivelul celorlalte elemente.

La interior, Acer Aspire E5-574G-77KT dispune de un procesor Intel i7 din cea mai noua generatie si de un chipset grafic GeForce 940M de la nVidia. Memoria RAM are 4 GB. Intr-un cuvant, o configuratie hardware care promite mult si chiar se tine de cuvant. Stocarea datelor se face pe un HDD clasic cu 5400 rpm si 1 TB capacitate.

Tehnologiile care completeaza pleiada inzestrarilor dovedesc eficienta in acoperirea posibilitatilor de conectare. Multimedia vine cu DVD RW, difuzoare stereo, camera web, si cititor de carduri. Porturile HDMI, VGA, RJ-45, USB 2.0 si doua USB 3.0 pot deschide numeroase oportunitati in relatia laptopului cu dispozitivele compatibile.

Accesul la internet se face cu ajutorul tehnologiilor LAN si WLAN care suporta Gigabit. Pentru transfer rapid de fisiere modulul Bluetooth sta oricand la dispozitie.

Acer Aspire E5-574G-77KT laptop performant Core i7 5.00/5 (100.00%) 5 voturi

Leave a Reply