Acer Aspire ES1-531-C990 cu procesor Quad Core

March 14, 2016
laptopuri ieftine promotii

Acer Aspire ES1-531-C990 este un model de laptop caracterizat de echilibru. Aspectul placut se continua cu o configuratie hardware decenta. De multe ori prima alegere vine din dorinta de a avea un device dotat cu ce este mai performant pe piata, fara a lua in considerare si alte oferte.

Pentru utilizatorii care vor sa foloseasca laptopul pentru sarcini curente care nu necesita foarte multe resurse dar care totusi sa atinga unele performante, aceasta este cea mai buna oferta. Portabilul a carui greutate este de 2,4 kg are un design interesant care este in primul rand elegant dar si practic.
Acer Aspire ES1-531-C990

Click aici pentru pret – Acer Aspire ES1-531-C990

Finisajele intalnite pe Acer Aspire ES1-531-C990 au rafinamentul specific laptopurile acestei serii. Textura care imita materialul textil aduce un plus pe latura practica prin rolul de protejare a dispozitivului de eventuale accidente. Carcasa este din plastic rezistent. Culoarea neagra se potriveste foarte bine in acest context.

Ecranul de 15,6 inch dispune de tehnologia Acer CineCrystal care completeaza frumos formatul HD al imaginilor redate. Unghiurile de vizualizare sunt largi, culorile puternice si contrastele evidentiaza corect detaliile. Tastatura tip chiclet este ergonomica si silentioasa.

Formatul si textura tastelor creeaza o experienta placuta in timpul tastarii. Touchpad-ul este solid, sigur in utilizare si precis el avand inserat si un suport pentru gesturi multiple.

Acer Aspire ES1-531-C990 are o configuratie hardware care ii permita abordarea unui numar mare de tipuri de sarcini. Procesorul este Celeron cu patru nuclee de la Intel cu frecventa la 1,6 GHz (2,08 GHz in Turbo Boost). CPU-ul vine si cu solutia grafica integrata.

Intreaga configuratie se bazeaza pe 4 GB de memorie RAM. Pentru o mai buna optimizare, au fost integrate o serie de tehnologii care se dovedesc a fi de folos in obtinerea unor rezultate notabile. Hard disk-ul este un HDD cu 5400 rpm si 1 TB spatiu de stocare.

Cum este si normal, terminalul are inglobate mai multe solutii tehnice care asigura conectarea acestuia la majoritatea dispozitivelor compatibile precum si la internet.

Acer Aspire ES1-531-C990 cu procesor Quad Core 5.00/5 (100.00%) 3 voturi

Leave a Reply