Acer Aspire ES1-531-P4LL laptop ieftin pentru sarcini obisnuite

March 10, 2016
laptopuri ieftine promotii

Acer Aspire ES1-531-P4LL vine cu o puternica dedicatie pentru amatorii de divertisment multimedia dar si pentru cei care folosesc aplicatii de tip office. Sarcinile care au nevoie de resurse semnificative nu vor putea rula la parametri optimi.

Altfel spus laptopul este pentru folosinta zilnica. Greutatea de 2,4 kg si grosimea de aproximativ 2,7 cm il recomanda drept un portabil ce poate fi folosit acasa dar care isi poate insotii utilizatorul la birou sau intr-o excursie.
Acer Aspire ES1-531-P4LL

Click aici pentru pret – Acer Aspire ES1-531-P4LL

Design-ul portabilului este elaborat, finisajul exterior al partii superioare fiind unul deosebit cu modelul punctat orientat in cercuri concentrice. Pe partile interioare ale carcasei tenta mata confera atingerii un anumit grad de delicatete. Constructia partii exterioare a Acer Aspire ES1-531-P4LL este realizata dintr-un plastic de calitate.

Ecranul are un strat protector glare ce se intinde pe toata diagonala de 15,6 inch. Rezolutia HD si tehnologia Acer CineCrystal dau imaginilor redate claritate si profunzime in unghiuri de vizualizare largi.

Tastatura este ergonomica, de tipul chiclet, cu taste departate pentru o tastare sigura. Touchpad-ul este sigur si rapid, el avand integrat si suport pentru gesturi multiple.

Chiar daca dotarile hardware nu sunt de ultima generatie, performante precum consumul mic de resurse energetice nu trebuie minimizat. Procesorul este un Intel Celeron cu patru nuclee care este tractat la 1,6 GHz pentru ca in Boost sa urce la 2,4 GHz.

Laptopul Acer Aspire ES1-531-P4LL vine cu chicset-ul grafic HD Graphics integrat. Memoria RAM este de tip DDR3 si are o capacitate de 4 GB. Spatiul de stocare de 1 TB este da de unitatea HDD cu 5400 rpm.

Printre dotarile care completeaza profilul portabilului se numara difuzoarele stereo, camera web, microfon integrat si cititor de carduri.

Ca porturi, pe lateralele device-ului sunt incastrate cate un HDMI, VGA, RJ-45, USB 3.0 si doua USB 2.0. Conexiunile la internet, LAN si WLAN, suporta tehnologia Gigabit. La acestea se adauga si modulul Bluetooth.

Acer Aspire ES1-531-P4LL laptop ieftin pentru sarcini obisnuite 4.75/5 (95.00%) 4 voturi

Leave a Reply