Acer Aspire F5-572G-73EP laptop performant cu procesor Core i7

March 11, 2016
laptopuri ieftine promotii

Acer Aspire F5-572G-73EP se apropie intrucatva de clasa premium prin specificatiile care le are. Design placut, dotari tehnica foarte bune, tehnologii performante sunt cateva dintre caracteristicile care definesc clasa superioara a nisei si care se regasesc si aici.

Terminalul portabil, cantareste 2,4 kg, poate fi folosit intreaga zi. La birou, la o terasa sau acasa. Task-uri precum navigarea pe net, video conferinte, divertisment media, aplicatii office sau altele mai complexe, pe toate si chiar in plus laptopul le poate duce fara un efort vizibil.
Acer Aspire F5-572G-73EP

Click aici pentru pret – Acer Aspire F5-572G-73EP

In aceste conditii device-ul se adreseaza tuturor celor care vor sa se inconjoare de gadget-uri de calitate dar care vor sa pastreze si un echilibru in ceea ce priveste costul acestor necesitati.

Acer Aspire F5-572G-73EP vine cu un design cuminte, fara nici un element care sa atraga atentia in mod deosebit insa, luat ca intreg, laptopul arata foarte bine. Finisajul texturat al partii superioare a carcasei imprima o anume delicatete la atingere asigurand totodata si o protectie impotriva amprentelor sau a altor pete.

Plasticul din care este construita carcasa este de buna calitate, acesta dand dispozitivului o anume flexibilitate a duritatii inerente acestui tip de constructie.

Ecranul cu care vine acest laptop are 15,6 inch diagonala, rezolutie FullHD si protectie anti-reflex. Culorile redate sunt vii, contrastele bune si imaginile clare. Tastatura de tip chiclet vine cu ergonomia specifica dar si cu taste a caror cursa a fost optimizata pentru performanta. La aceasta se adauga si touchpad-ul care suporta gesturi multiple.

Platforma hardware a Acer Aspire F5-572G-73EP incepe de la procesorul Intel i7 Skylake, continua cu chipset-ul grafic Geforce 940M de la nVidia. Memoria de lucru este de 4 GB, in timp ce stocarea datelor se face pe un HDD cu 5400 rpm si 1 TB capacitate.

Nu au fost neglijate nici celelalte tehnologii care dau si ele valoare dispozitivului. Conectarea cu alte device-uri compatibile acopera cam tot ce este necesar. Un laptop elegant si performant care merita putina atentie.

Acer Aspire F5-572G-73EP laptop performant cu procesor Core i7 5.00/5 (100.00%) 5 voturi

Leave a Reply