Acer Aspire R7-372T-743X convertibil ultraperformant

March 14, 2016
laptopuri ieftine promotii

Acer Aspire R7-372T-743X este un laptop al carui ecran se poate roti pana la 360° datorita unei balamale inovatoare de tip Ezel. Acest aspect este completat de un ecran cu rezolutie mare si, poate cel mai imporstant lucru, de o configuratie hardware perfotmanta.

Poate fi folosit in orice mediu, portabilitatea datorandu-se greutatii de numai 1,5 kg. Pot rula fara un efort vizibil task-urile obisnuite, navigare pe net, aplicatii de birou si chiar titluri noi de jocuri. Laptopul atrage privirile in primul rand prin design-ul usor diferit.
Acer Aspire R7-372T-743X

Click aici pentru pret – Acer Aspire R7-372T-743X

Ecranul este rotativ datorita tehnologiei Ezel Aero Hinge patent al concernului asiatic. Device-ul poate prelua astfel oricand se doreste acest lucru aspectul si functionalitatea unei tablete.

Constructia lui Acer Aspire R7-372T-743X este solida iar culoarea gri inchis impune un anumit respect. Configurat in mod inteligent, acesta poate fi pozitionat in sase moduri pentru o functionalitate totala.

Ecranul touchsceen de 13,3 inch diagonala este unul cu adevarat deosebit. Formatul imaginii este WQHD. Vorbim despre un LED IPS cu protectie dubla data de stratul anti-reflex si “sticla” Corning Gorilla Glass care impresioneaza prin imaginile curate, culorile naturale si acuratetea detaliilor.

Despre rezistenta la socuri nici nu mai trebuie amintit. Tastatura iluminata este ergonomica si, prin constructia ei, ofera experiente de lucru deosebite. Acest ingenios 2in1 are o putere de calcul care impresioneaza intr-un mod placut.

Procesorul lui Acer Aspire R7-372T-743X este un Intel i7 din seria Skylake cu doua nuclee fizice care se pot transforma in patru psihice. Frecventa ruleaza la 2,5 GHz in standard putand ajunge la 3,1 GHz in Boost.

Tot procesorul vine si cu solutia grafica integrata. Memoria RAM este de 8 GB DDR3. Pentru stocarea datelor este disponibila o unitate SSD de 256 GB capacitate.

Pe langa tehnologiile intalnite in mod obisnuit, necesare conectarii dispozitivului la alte device-uri compatibile, ies in evidenta porturile USB 3.1 Type C si USB 3.0 PowerShare prin vitezele de transfer suportate.

Acer Aspire R7-372T-743X convertibil ultraperformant 5.00/5 (100.00%) 3 voturi

Leave a Reply