Acer Aspire Switch 10 E convertibil accesibil

January 27, 2016
laptopuri ieftine promotii

Chiar daca Acer Aspire Switch 10 E arata ca un laptop obisnuit, poate fi folosit si ca tableta datorita faptului ca ecranul se poate intoarce la 360°. Dotarile hardware ii permit sa abordeze sarcini precum multitasking-ul, navigarea pe net sau diferite alte aplicatii fara nici o problema. Cele aproximativ 1,3 kg permit o libertate de miscare care este foarte apreciata.

Design-ul este unul modern si elegant care, datorita versatilitatii, a capatat un plus de stil. Liniile sigure delimiteaza contururile mai multor planuri. Chiar daca raman aceleasi, volumele par a fi diferite. Culoarea alba a fost cu siguranta aleasa si pentru semnificatiile ei. Finisajul vorbeste despre calitatea produsului.
Acer Aspire Switch 10 E

Click aici pentru pret – Acer Aspire Switch 10 E

Ecranul cu care vine Acer Aspire Switch 10 E are o serie de calitati deosebite. Acest IPS multi-touch in 10 puncte este protejat de tehnologia Corning Gorilla Glass 3. Cu diagonala de 10,1 inch si rezolutie WXGA, panelul reda culorile cu o pronuntata tenta naturala.

Unghiurile de vizualizare sunt largi. Tastatura de tip chiclet este ergonomica, are taste bine definite cu textura placuta la atingere. Touchpad-ul este rezistent si inalt responsiv.

Configuratia hardware, chiar daca nu este una de ultima generatie, este bine optimizata pentru un consum energetic foarte mic dar si pentru obtinerea performantelor optime pentru cele mai utile saricini. Procesorul este un Intel quad-core Z3735F cu 2 MB cache si frecventa in turbo boost de pana la 1830 MHz.

Memoria RAM a Acer Aspire Switch 10 E este de 2 GB DDR3 integrata pe placa de baza. Pentru stocarea datelor este folosit flash-ul eMMC de 64 GB ce ofera performanta si fiabilitate. Grafica este sustinuta de procesorul integrat HD Graphics ce ofara un randament foarte bun.

Dotarile multimedia cuprind difuzoare stereo integrate, cititor de carduri si doua camere, fata/spate, de 1,2 MP si 2 MP. Ca porturi sunt prezente un HDMI si un microUSB.

Wireless-ul are protocoalele b/g/n. Autonomia oferita de bateria Li Polymer cu 2 celule este de pana la 12 ore. Sistemul de operare cu care vine laptopul este Windows 8.1 pe 32 biti.

Acer Aspire Switch 10 E convertibil accesibil 5.00/5 (100.00%) 3 voturi

Leave a Reply