Acer Aspire V Nitro Black Edition VN7-591G-77BA perfect pentru jocuri

January 25, 2016
laptopuri ieftine promotii

Acer Aspire V Nitro Black Edition VN7-591G-77BA este laptopul pefect pentru a putea inlocui calculatorul clasic iar asta se datoreaza performantelor foarte mari. Acest model impresioneaza prin design dar si prin multitudinea de sarcini dificile pe care si le trece in palmares.

Device-ul impresioneaza printr-un profil subtire de doar 2,4 cm grosime si o greutate de 2,4 kg. Liniile fine dar sigure traseaza contururile unor volume elegante. Abordarea moderna , usor futurista, vine foarte bine. Carcasa este construita din plastic si metal, materiale care confera un anumit grad de siguranta si care confera o fiabilitate ridicata. Culoarea neagra accentueaza liniile de design si reliefeaza finisajul elaborat.
Acer Aspire V Nitro Black Edition VN7-591G-77BA

Click aici pentru pret – Acer Aspire V Nitro Black Edition VN7-591G-77BA

Diagonala de 15,6 inch a ecranului LED cu rezolutie FHD impreuna cu tehnologia Acer ComfyView reda imagini de calitate in culori naturale. Unghiurile de vizualizare sunt permisive iar luminozitatea este buna.

Acer Aspire V Nitro Black Edition VN7-591G-77BA are tastatura completa si este iluminata in rosu, fapt care poate fi utilizata cu usurinta si in conditii precare de luminozitate. Tastele au o textura placuta la atingere. Touchpad-ul are suport pentru gesturi multiple, este usor senzitiv dar precis in acelasi timp.

Procesorul este Intel i7 4720HQ, un quad-core din clasa Haswell, ce ofera performante incredibil de mari. Cache-ul este de 6 MB in timp ce frecventa poate ajunge la 3600 MHz prin Turbo Boost.

Acer Aspire V Nitro Black Edition VN7-591G-77BA ofera o memorie de lucru cu capacitatea de 8 GB DDR3 instalata pe un singur slot, si pe langa acesta mai exista inca un slot liber pentru a mai putea adauga memorie.

Pentru stocarea datelor, solutia aleasa de producator a fost un SSDH-ul de 1 TB si 8 GB. Capacitatea de 8 GB este o memorie SSD ce se comporta ca un buffer in care sunt automat stocate datele accesate in mod frecvent, pentru a fi rulate la viteza maxima.

Fara a insista pe procesorul grafic integrat modelul Intel HD Graphics 4600, voi trece la atractia gamerilor si anume placa video dedicata de la nVidia, model GeForce GTX 960M cu 2 GB DDR5. Majoritatea jocurilor pot rula fara probleme chiar si la rezolutie Full HD.

Dotarile multimedia se rezuma la difuzoare stereo, microfon integrat, cititor de carduri si camera web HD. Ca porturi, laptopul are cate un HDMI, RJ-45, o iesire audio si trei USB 3.0.

Pe partea de comunicatii placa de retea suporta 1000 Mbps, iar Wireless-ul are protocoale ac. Bateria este Li Polymer cu 3 celule. Acer Aspire V Nitro Black Edition VN7-591G-77BA vine cu sistemul de operare preinstalat Linux.

Acer Aspire V Nitro Black Edition VN7-591G-77BA perfect pentru jocuri 5.00/5 (100.00%) 3 voturi

Leave a Reply