Acer Aspire V5-591G-588D laptop de ultima generatie

March 15, 2016
laptopuri ieftine promotii

Acer Aspire V5-591G-588D este un laptop modern din toate punctele de vedere care poate face fata aproape oricaror incercari. Multimedia, office sau gaming, aproape orice merge pe acest model caracterizat de un raport performante/pret corect.

Aspectul dominat de linii moderne este primul care se observa. Noua gama a celor de la Acer pastreaza profilul care i-a adus aprecieri dar mai adauga o serie de note care imbogatesc imaginea de ansamblu. Carcasa este din aliaj de aliminiu si plastic, fapt care ii dau o rezistenta sporita la socuri.
Acer Aspire V5-591G-588D

Click aici pentru pret – Acer Aspire V5-591G-588D

Finisajele sunt si ele intr-o nota contemporana imbinand intr-un mod reusit elementele practice cu cele estetice. Culoare neagra care imbraca laptopul Acer Aspire V5-591G-588D subliniaza stilul sau rafinat.

Ecranul are diagonala de 15,6 inch si rezolutie de 1920×1080 pixeli. Un veritabil FullHD. Tehnologia ColorBlast aduce un plus in ceea ce priveste calitatea imaginilor redate. In aceste conditii culorile sunt vii iar detaliile sunt corect redate si datorita contrastelor bune.

Tastatura iluminata este completa. Ergonomia constructiei si textura placuta a tastelor promit experiente placute chiar si in timpul sedintelor prelungite de lucru. Touchpad-ul are un profil solid care prezinta incredere. Calitati precum rapiditate, precizie si suport pentru atingeri multiple il pot transforma intr-un inlocuitor al mouse-ului.

Si pe partea de hardware se pastreaza tendinta de modernitate combinata cu performanta. Acer Aspire V5-591G-588D dispune de un procesor Intel i5 pe arhitectura Skylake cu 4 nuclee ce ruleaza la frecventa de 2,3 GHz in standard si 3,2 in Boost.

Chipset-ul grafic vine de la nVidia si este un GeForce GTX 950M. Portabilul vine cu 8 GB memorie RAM dintr-un maxim de 16 GB. Pentru stcarea datelor producatorul propune o solutie hibrida, un SSHD de 1 TB pe HDD completat de 8 GB pe SSD.

Chiar daca unitatea optica lipseste, laptopul vine cu difuzoare stereo, camera web, citiror de carduri si microfon integrat. Ca porturi sunt disponibile cate un HDMI, VGA, RJ-45, USB 2.0 si doua USB 3.0. Conexiunea la net se face cu ajutorul modulelor LAN cu tehnologie Gigabit si Wireless-ul cu standardul ac.

Acer Aspire V5-591G-588D laptop de ultima generatie 5.00/5 (100.00%) 6 voturi

Leave a Reply