Acer Aspire V5-591G-59YA laptop performant, bun si pentru jocuri

March 15, 2016
laptopuri ieftine promotii

Acer Aspire V5-591G-59YA se numara printre cele mai noi aparitii ale seriei V5 a producatorului asiatic. Succesul acestei serii se datoreaza dotarilor performante dar si design-ului deosebit al modelelor, caracteristici intalnite si la acest laptop.

Este destinat utilizarii zilnice dar, in egala masura, poate deschide aplicatii care au nevoie de resurse serioase. Finisajul capacului din aluminiu are un model interesant care il evidentiaza. Pe partea interioara plasticul este si el finisat intr-o tenta metalica usor lucioasa.
Acer Aspire V5-591G-59YA

Click aici pentru pret – Acer Aspire V5-591G-59YA

Aici pot sa apara usoare urme insa la fel de usor pot fi sterse cu o carpa moale. Culoarea neagra ofera laptopului de 2,4 kg greutate in plus de stil si eleganta. Acer Aspire V5-591G-59YA are un ecran cu diagonala de 15,5 inch si o rezolutie FullHD.

Acesta este asistat de tehnologia ColorBlast, fapt care sporeste luminozitatea dar si unghiurile de vizualizare. Culorile sunt puternice, detaliile bine definite. Tastatura intalnita pe noile modele de laptopuri ale Acer a suferit cateva imbunatatiri comparativ cu modelele anterioare.

A fost pastrata ergonomia insa tastelor iluminate li s-a optrimizat cursa pentru o mai buna productivitate. Touchpad-ul este bine pozitionat, raspunde bine la comenzi si are integrat suportul pentru gesturi multiple. El poate inlocui cu succes un mouse, daca situatia o cere.

Configuratia hardware este una foarte buna. Laptopul Acer Aspire V5-591G-59YA dispune de un Procesor Intel i5 cu patru nuclee pe arhitectura Skylake. Acesta lucreaza la o frecventa standard de 2,3 GHz pentru ca in Turbo Boost sa urce pana la 3,2 GHz.

Placa video dedicata este un GeForce GTX 950M de la nVidia. Memoria de lucru are o capacitate de 16 GB si este de tipul DDR4. Pentru stocarea datelor au fost preferate doua solutii: un SSD de 128 GB si un HDD cu 5400 rpm de 1 TB.

Ca pe orice alt laptop sunt prezente multe porturi, sloturi si alte tehnologii care faciliteaza conectarea portabilului la alte dispozitive compatibile.

Acer Aspire V5-591G-59YA laptop performant, bun si pentru jocuri 5.00/5 (100.00%) 3 voturi

Leave a Reply