Acer Aspire V5-591G-70N7 laptop exclusivist

March 15, 2016
laptopuri ieftine promotii

Acer Aspire V5-591G-70N7 este un alt model de top al seriei Acer V. Aspectul placut si dotarile hardware performante sunt principalele doua aspecte care situeaza acest laptop printre device-urile de buna calitate. Greutatea de 2,4 kg este un motiv in plus pentru a-l transforma intr-un partener permanent.

Portabilul se adreseaza tuturor categoriilor de utilizatori, el putand fi folosit acasa, la birou sau oriunde altundeva datorita caracteristicilor sale.Design-ul impresioneaza prin eleganta si bun gust. Culoarea neagra ii confera un aer serios care este recomandat intr-un mediu business.

Carcasa este fabricata din aluminiu si plastic, materiale care ii dau rezistenta la socuri mai mari sau mai mici. Acer Aspire V5-591G-70N7 se deosebeste prin finisajele elaborate.
Acer Aspire V5-591G-70N7

Click aici pentru pret – Acer Aspire V5-591G-70N7

Ecranul acestui laptop are 15,6 inch diagonala si rezolutie FullHD. El este asistat de tehnologia ColorBlast care da imaginilor claritate si permite vizualizarea din unghiuri largi. Culorile sunt puternice, detaliile se vad foarte bine iar luminozitatea foarte buna.

Tastatura de tip chiclet este iluminata. Ergonomia caracteristica si textura placuta a tastelor cresc considerabil productivitatea chiar si in conditii de iluminare precare. Trachpad-ul este precis, rapid si suporta gesturi multiple. In caz de nevoie acesta poate suplini prezenta traditionalului mouse.

Dupa cum am mai spus, configuratia hardware este foarte buna. Procesorul este i7 de la Intel pe arhitectura Skylake. La Acer Aspire V5-591G-70N7 vorbim despre un quad-core care ruleaza la 2,6 GGHz in frecventa standard pentru ca in Turbo Boost sa urce pana la 3,5 GHz.

Solutia grafica vine de la nVidia si este o GeForce GTX 950M. Memoria RAM este de tip DDR4 si are 16 GB capacitate. Pentru stocarea datelor sunt disponibile un SSD de 128 GB si un HDD cu 5400 rpm la 1 TB.

Printre celelalte inzestrari ale laptopului, pe langa obisnuitele si necesarele porturi sau sloturi, se mai gaseste o camera web si un cititor de carduri. In functie de regimul de lucru adoptat, autonomia dispozitivului poate de maxim opt ore.

Acer Aspire V5-591G-70N7 laptop exclusivist 4.20/5 (84.00%) 5 voturi

Leave a Reply