Acer Aspire V5-591G-73UT laptop premium ultraperformant

March 15, 2016
laptopuri ieftine promotii

Acer Aspire V5-591G-73UT este unul din laptopurile ultimei generatii ale seriei V a producatorului taiwanez. Asteptarile legate de dotarile tehnice de varf sunt pe deplin satisfacute. Modelul acesta poate fi folosit cu incredere pentru aproape toate sarcinile.

Divertisment multimedia, aplicatii pretentioase din punct de vedere al consumului de resurse dar si cele de tip office isi gasesc rezolvarea. Design-ul este unul modern cu note care il aduc foarte aproape de cerintele premium. Greutatea de 2,4 kg se datoreaza si carcasei construita din aliaj si plastic.

Aceasta este solida fara a da impresia de robustete ci, din contra, pastrandu-si un aer zvelt si elegant. Finisajele elaborate ale laptopului Acer Aspire V5-591G-73UT acopera atat aspectul practic cat si pe cel estetic. Culoarea neagra intregeste imaginea.
Acer Aspire V5-591G-73UT

Click aici pentru pret – Acer Aspire V5-591G-73UT

Ecranul are diagonala de 15,6 inch si rezolutia de 1920×1080 pixeli. Acesta dispune si de tehnologia ColorBlast cea care sporeste calitatea imaginilor redate. Culorile sunt mai stralucitoare, contrastele mai profunde iar detaliile mai bine accentuate. Totodata unghiurile de vizualizare sunt foarte permisive. Tastatura completa este iluminata.

Ergonomia ei si textura placuta a tastelor promit un confort sporit si performante pe masura. Touchpad-ul poate inlocui cu succes mouse-ul datorita preciziei si rapiditatii cu care raspunde la comenzi. El are incorporat si un suport multi-atingere.

Privitor la configuratia hardware, se poate spune ca Acer Aspire V5-591G-73UT devolta o putere mare de calcul. Procesorul este un Intel i7 quad-core pe arhitectura Skylake care lucreaza la o frecventa standard de 2,6 GHz pentru ca in accelerare sa urce pana la 3,5 GHz.

Placa video dedicata vine de la nVidia si este o GeForce GTX 950M. Pentru un regim de lucru eficient, portabilul vine cu o memorie RAM de 8 GB DDR4. Solutia de stocare este data de hibridul SSHD cu o capacitate 1 TB pe partea de hard clasic si 8 GB buffer SSD.

Celelalte dotari care ii permit laptopului conectari multiple cu alte dispozitive completeaza acest dispozitiv performant. Autonomia de 8 ore este un atuu.

Acer Aspire V5-591G-73UT laptop premium ultraperformant 5.00/5 (100.00%) 4 voturi

Leave a Reply