Acer E5-573G-34JM laptop accesibil si bun pentru majoritatea sarcinilor

March 17, 2016
laptopuri ieftine promotii

Acer E5-573G-34JM este un laptop cu performante bune si aspect interesant. De data aceasta raportul pret/performante este in avantajul utilizatorului. Noua generatie E5 ca de altfel si acest laptop se adreseaza tuturor utilizatorilor care nu au pretentii premium.

Acasa, la birou sau pe o terasa, dervice-ul ruleaza fara efort aplicatiile curente. Design-ul este unul modern in doua nuante. Daca la exterior finisajul in negru are un model interesant, pe fetele interioare griul destinde intrucatva monocromismul intalnit pe multe dispozitive asemanatoare.
Acer E5-573G-34JM

Click aici pentru pret – Acer E5-573G-34JM

Liniile de contur sunt precise, ele delimitand volume echilibrate. Intr-un cuvant avem de-a face cu un laptop elegant de un stil rafinat. Ecranul latopului Acer E5-573G-34JM are diagonala de 15,6 inch si rezolutie HD data de cei 1366×768 pixeli.

Stratul de protectie glare mareste luminozitatea si sporeste claritatea imaginilor. Culorile sunt corect redate la fel si contrastele. In lumina puternica ar putea sa apara unele probleme.

Tastatura de tip chiclet este ergonomica, ea avand incorporat si blocul numeric. Textura placuta a tastelor promite experiente de un nivel ridicat in ceea ce priveste productivitatea. Touchpad-ul este precis si rapid in raspunsuri, prezentandu-se drept o alternativa viabila la traditionalul mouse.

Configuratia hardware se remarca prin echilibru, optimizarea acesteia facand posibila atingerea unor performante de un anumit nivel. Testele benchmark confirma acest aspect. Procesorul cu care este dotat laptopul Acer E5-573G-34JM este un i3 de la Intel cu doua nuclee si 2 GHz frecventa standard.

Pentru procesarea grafica, portabilul vine cu o placa video dedicata, o GeForce 920M de la nVidia. Memoria RAM este de tip DDR3 si are 4 GB capacitate, suficient pentru necesitatile laptopului. Solutia pentru stocarea datelor vine din partea unui SSD de 128 GB.

Printre dotarile curente intalnite si pe acest dispozitiv pleiada de porturi si sloturi asigura a conectivitate optima cu dispozitivele compatibile. LAN-ul suporta tehnologie Gigabit (1000 MB), in timp ce Wireless-ul are AC fapt care asigura o “curgere” fluida a netului.

Acer E5-573G-34JM laptop accesibil si bun pentru majoritatea sarcinilor 5.00/5 (100.00%) 3 voturi

Leave a Reply