Acer One S1002-10H6 laptop 2 in 1 cu pret accesibil

February 1, 2016
laptopuri ieftine promotii

Pentru multi dintre cei care vor un laptop cu performante bune dar si o tableta eleganta, Acer One S1002-10H6 este o foarte posibila solutie. Atunci cand trebuie editat un text si este nevoie de o tastatura device-ul joaca rol de laptop.

Cand se doreste rularea unei aplicatii mai usoare, laptopul poate deveni rapid tableta, docking-ul ramanand pe birou. In felul acesta task-urile zilnice sunt mai usor de parcurs in aceasta noua forma de prezentare.

Design-ul este specific unui produs de top. Eleganta si subtilitatea liniilor delimiteaza volumele care se pot desprinde unul de altul dar pot fi si continue formand un tot unitar. Imaginea acestui hibrid se asociaza cu profilul modern dat si de finisajul elaborat, in nuanta argintie specifica foliei de aluminiu cu care este imbracata carcasa de plastic.
Acer One S1002-10H6

Click aici pentru pret – Acer One S1002-10H6

Greutatea de 1,3 kg si grosimea de aproximativ 25 mm aproape ca nu se vad si nici nu se simt, in schimb sunt sesizabile calitatea produsului si promisiunea unei utilizari indelungate.

Ecranul laptopului Acer One S1002-10H6 este un LED IPS multi-tounh in cinci puncte cu 10,1 inch diagonala si rezolutie HD. Aceste caracteristici ajuta la redarea unor culori vii si a unor imagini clare. Luminozitatea display-lui este optima. Tastatura este construita pe principii ergonomice moderne. Delimitatea si distantarea tastelor previn o serie de accidente nedorite in timpul tastarii. Touchpadul cu suport multi-atingere este precis si sigur.

Procesorul care echipeaza dispozitivul este Intel Atom Z3735F quad-core cu 2 MB cache si o frecventa in turbo boost de pana la 1830 MHz. Memoria de lucru este DDR3 si are 2 GB. Sarcina stocarii informatiilor este incredintata unui HDD de 500 GB si unui eMMC de 32 GB.

Procesarea grafica este realizata de chipset-ul integrat HD Graphics care asigura performante optime pentru cele mai utile sarcini si in acelasi timp asigura o autonomie prelungita.

Pe partea de multimedie, Acer One S1002-10H6 vine cu difuzoare integrate, cititor de carduri si camere web de 0,3 MP si 1,3 MP. Porturile sunt un microHDMI, un microUSB si un USB 2.0 pe dock. Internetul se acceseaza prin modulele Wireless b/g/n si bluetooth integrate.

Acer One S1002-10H6 laptop 2 in 1 cu pret accesibil 5.00/5 (100.00%) 3 voturi

Leave a Reply