Category Archives: Acer

Acer Aspire V5-591G-59YA laptop performant, bun si pentru jocuri

Acer Aspire V5-591G-59YA se numara printre cele mai noi aparitii ale seriei V5 a producatorului asiatic. Succesul acestei serii se datoreaza dotarilor performante dar si design-ului deosebit al modelelor, caracteristici intalnite si la acest laptop. Este destinat utilizarii zilnice dar, in egala masura, poate deschide aplicatii care au nevoie de resurse serioase. Finisajul capacului din… Citeste articolul »

Acer Aspire V5-591G-70N7 laptop exclusivist

Acer Aspire V5-591G-70N7 este un alt model de top al seriei Acer V. Aspectul placut si dotarile hardware performante sunt principalele doua aspecte care situeaza acest laptop printre device-urile de buna calitate. Greutatea de 2,4 kg este un motiv in plus pentru a-l transforma intr-un partener permanent. Portabilul se adreseaza tuturor categoriilor de utilizatori, el… Citeste articolul »

Acer Aspire V5-591G-73UT laptop premium ultraperformant

Acer Aspire V5-591G-73UT este unul din laptopurile ultimei generatii ale seriei V a producatorului taiwanez. Asteptarile legate de dotarile tehnice de varf sunt pe deplin satisfacute. Modelul acesta poate fi folosit cu incredere pentru aproape toate sarcinile. Divertisment multimedia, aplicatii pretentioase din punct de vedere al consumului de resurse dar si cele de tip office… Citeste articolul »

Acer Aspire V5-591G-588D laptop de ultima generatie

Acer Aspire V5-591G-588D este un laptop modern din toate punctele de vedere care poate face fata aproape oricaror incercari. Multimedia, office sau gaming, aproape orice merge pe acest model caracterizat de un raport performante/pret corect. Aspectul dominat de linii moderne este primul care se observa. Noua gama a celor de la Acer pastreaza profilul care… Citeste articolul »

Acer Aspire ES1-531-C990 cu procesor Quad Core

Acer Aspire ES1-531-C990 este un model de laptop caracterizat de echilibru. Aspectul placut se continua cu o configuratie hardware decenta. De multe ori prima alegere vine din dorinta de a avea un device dotat cu ce este mai performant pe piata, fara a lua in considerare si alte oferte. Pentru utilizatorii care vor sa foloseasca… Citeste articolul »

Acer Aspire E5-574G-77KT laptop performant Core i7

Acer Aspire E5-574G-77KT a venit odata cu noua serie de laptopuri a producatorului taiwanez. Schimbarile la toate nivelurile survenite in conceptul E5 nu sunt majore comparativ cu modelele precedente insa aduc un suflu nou specific noutatilor. Ramane totusi un laptop multimedia care face fata cu succes provocarilor lansate de aplicatiile office precum si divertismentului de… Citeste articolul »

Acer Aspire F5-572G-73EP laptop performant cu procesor Core i7

Acer Aspire F5-572G-73EP se apropie intrucatva de clasa premium prin specificatiile care le are. Design placut, dotari tehnica foarte bune, tehnologii performante sunt cateva dintre caracteristicile care definesc clasa superioara a nisei si care se regasesc si aici. Terminalul portabil, cantareste 2,4 kg, poate fi folosit intreaga zi. La birou, la o terasa sau acasa.… Citeste articolul »

Acer Aspire E5-573-37RC laptop accesibil si bun

Acer Aspire E5-573-37RC este un laptop obisnuit ce poate deveni insotitorul loial in orice loc sau in orice zi datorita unei greutati de 2,4 kg. Procesorul i3, unul puternic, sustine fara efort task-urile zilnice, aplicatii de tip office si, pentru pauze sau destindere, divertisment multimedia sau jocuri care nu necesita resurse insemnate. Altfel spus, un… Citeste articolul »

error: Content is protected !!