Asus N551JX-CN007D cu procesor puternic, ecran Full HD si placa video dedicata

December 31, 2015
laptopuri ieftine promotii

Asus N551JX-CN007D este un laptop cu profil de business si cu o alura premium, care datorita fiabilitatii poate fi folosit la birou dar si acasa unde, in momentele de relaxare, un joc nou este oricand binevenit. Daca l-as descriere in cateva cuvinte acestea ar fi: elegant, performant, fiabil.

Design-ul modern este elaborat, atentia la detalii facandu-se simtita de la o prima vedere. Liniile precise dau sens contururilor. Aluminiul din care este construita carcasa, pe langa utilitatea practica, aduce un aer premium. Finisajul in culoarea naturala a materialului vine foarte bine.
Asus N551JX-CN007D

Pentru pret click aici – Asus N551JX-CN007D

Ecranul este de tip OCD LED cu diagonala de 15,6 inch si rezolutie FullHD. Stratul de protectie anti-reflex impiedica lumina sa se oglindeasca pe monitor si astfel ofera o vizibilitate sporita chiar si din unghiuri mai putin favorabile.

Tastatura este completa incluzand si partea numerica, si este de tip chiclet cu taste bine delimitate, asezate la distanta unele de altele. Suprafata lor are o textura placuta, tensiunea acumulata in cursul lungilor sesiuni de computing trecand aproape neobservata.

Dupa cum am sugerat, configuratia interna este foarte performanta. Procesorul este 4200H, un Core i5 Haswell de la Intel, cu 2 nuclee, construit pe arhitectura de 22 nm. Frecventa acestuia incepe de la 2800 MHz, si ajunge prin turbo boost la 3400 MHz.

Memoria RAM este de 8 GB DDR3 cu 1600 MHz ocupand cele 2 sloturi disponibile. Stocarea datelor se face pe un HDD cu 7200 rpm si 1 TB capacitate.

Procesorul grafic integrat este un HD Graphics 4600 a carei principala menire este sa economiseasca curentul pentru o autonomie cat mai mare, vine completat de placa grafica GeForce GTX 950M cu 4 GB DDR3. Este o placa video excelenta ce ofera o calitate inedita cand vine vorba de filme Full HD sau chiar 4K, iar la capitolul gaming poate rula fluent orice joc .

Pe partea de multimedia Asus N551JX-CN007D are unitate optica, microfon integrat, camera web HD si cititor multicard. Porturile acopera iesirea video (HDMI) si audio precum si trei USB 3.0 de mare viteza pentru conectarea mai multor gadgeturi. Nu lipseste nici miniDisplayPort-ul cu ajutorul caruia puteti realiza tot felul de conexiuni video.

Comunicatiile sunt asigurate de placa de retea Gigabit, iar Wireless-ul vine cu standardul 802.11 ac 2 x 2 ceea ce inseamna ca vine cu 2 antene care in teorie inseamna o viteaza de pana la 867 Mbps.

Bateria cu 6 celule inmagazineaza energie pentru mai bine de 5 ore, in functie de ritmul de lucru. Sistemul de operare este Free DOS, deci va fi nevoie sa instalati un alt sistem de operare pentru a folosi laptopul la capacitatea lui maxima, iar unitatea optica faciliteaza acest lucru.

Cu 2,7 kg greutate si aproape 3 cm grosime, portabilitatea nu este cel mai mare avantaj al acestui laptop si facand comparatie cu alte modele as putea spune ca nici pretul nu este foarte favorabil. Daca ar fi alegerea mea as merge mai bine pe modelul Asus F550JX-DM169D ce vine cu acelasi model de placa grafica, ecran Full HD insa cu un procesor cu performanta dubla.

Asus N551JX-CN007D cu procesor puternic, ecran Full HD si placa video dedicata 4.86/5 (97.14%) 7 voturi

Leave a Reply