Asus N552VX-FY024D laptop premium cu design din aluminiu

March 10, 2016
laptopuri ieftine promotii

Asus N552VX-FY024D este un laptop care are o configuratie hardware de top in care tehnologiile HyperThreading, nVidia PshysX, CUDA sau IPS sunt prezente normale. La acestea se mai adauga un aspect business pentru a completa ecuatia unui model al seriei N de la Asus, serie care reinterpreteaza conceptul de dispozitiv mobil performant la nivelul inceputului de an 2016.

Cu siguranta ca utilizatorii interesati de o putere mare de procesare necesara aplicatiilor pretentioase din punctul de vedere al consumului de resurse dar si de un profil estetic cat mai elevat vor fi primii interesati.
Asus N552VX-FY024D

Click aici pentru pret – Asus N552VX-FY024D

Am vorbit de design-ul premium care intampita doritorii la nivel vizual. Asus N552VX-FY024D vine cu linii moderne si contururi precis desenate care sunt aspecte ce desemneaza un profil industrial utilitar. La o privire mai atenta nu se sesizeaza nici macar un zambet timid!

Aluminiul regasit in constructia carcasei este completat de policarbonatul de certa calitate. Finisajele inteligente si alegerea nuantelor de gri fac din acest device exact ceea ce se doreste.

Ecranul este un foarte ofertant LED de 15,6 inch diagonala si rezolutie FullHD. Acesta dispune de tehnologia IPS si de un strat protector anti-reflex. Imaginile sunt clare, curate, culorile sunt bogate, contrastul pe negru bine accentuat – calitati vizibile din unghiuri de vizualizare foarte largi.

Asus N552VX-FY024D este o tastatura de tip chiclet iluminata. Tastele acesteia au o cursa optimizata pentru performante in ceea ce priveste productivitatea. Touchpad-ul suporta gesturi multiple, este precis si bine desenat.

Pe partea de hardware laptopul vine cu un performant procesor Intel i7 Skylake, un quad-core ruland la frecventa de 2.6 GHz in standard si la 3,5 GHz in Boost. Dimensiunea grafica este data de chipset-ul GeForce GTX 950M de la nVidia.

Laptopul de simte bine cu cei 8 GB memorie RAM. Ca solutie de stocare a datelor a fost preferat un HDD cu 7200 rpm de 1 TB capacitate.

Nici celelalte dotari nu sunt mai prejos calitativ sau ca utilitate. Acestea vizeaza dispozitivele compatibile din noile generatii dar nu sunt uitate in totalitate nici cele mai demult timp intrate in uz.

Asus N552VX-FY024D laptop premium cu design din aluminiu 5.00/5 (100.00%) 3 voturi

Leave a Reply