Asus P2520LA-XO0489D laptop cu procesor Core i5 si Gigabit

February 24, 2016
laptopuri ieftine promotii

Asus P2520LA-XO0489D este adresat cu precadere mediului de business prin tehnologiile speciale de securizare a datelor cat si prin configuratia hardware. Nu trebuie uitat nici design-ul rafinat care se asorteaza perfect cu un guler alb si un costum in dungi subtiri.

Insa, daca va doriti cu adevarat un astfel de model de laptop usor portabil, nimic nu va opreste sa il introduceti si in alte medii. Pe langa multe alte caracteristici pe care trebuie sa le aiba un laptop pentru a satisface pretentii de un anumit nivel, design-ul deosebit face parte din aceasta lista.
Asus P2520LA-XO0489D

Click aici pentru pret – Asus P2520LA-XO0489D

Linii sigure ce definesc volume echilibrate, finisaje bine executate si materiale de constructie a caror prezenta sa vorbeasca de la sine despre calitate sunt puncte cheie ale unui astfel de concept.

Din fericire Asus P2520LA-XO0489D le are pe toate si chiar mai mult decat atat. Grosimea si greutatea reduse completeaza un profil foarte reusit acoperit cu o culoare neagra cu finisaj mat.

Ecranul este un LED HD cu 15,6 inch diagonala si cu un strat de protectie anti-reflex. Imaginile redate sunt de buna calitate, culorile sunt foarte apropiate de nuantele naturale, iar contrastul pe negru bine echilibrat. Daca situatia o impune, un port HDMI este prezent pentru conectarea la un ecran cu proprietati superioare.

Tastatura cu bloc numeric inclus este de tip chiclet, fapt sinonim cu o buna ergonomie. Tastele au o textura placuta a suprafetelor, confortul facandu-se simtit inca de la inceput. La acelasi nivel de calitate se situeaza si touchpad-ul. Acesta reactioneaza rapid si sigur la tot ce i se cere.

Dupa cum am mai spus, Asus P2520LA-XO0489D vine cu o configurare hardware bine optimizata a carui factor de noutate este bine venit. Procesorul Intel i5 5200U este un dual-core din clasa Broadwell. Pe el se bazeaza si procesarea grafica datorita chipset-ului integrat.

RAM-ul are 4 GB, in timp ce solutia pentru stocare este data de un HDD clasic cu 500 GB capacitate. Sistemul de operare Free DOS permite onstalarea fara probleme a oricarei solutii software dorite.

Asus P2520LA-XO0489D laptop cu procesor Core i5 si Gigabit 5.00/5 (100.00%) 2 voturi

Leave a Reply