Asus P2520LJ-XO0176T laptop elegant si performant la pret accesibil

March 7, 2016
laptopuri ieftine promotii

Asus P2520LJ-XO0176T este cea mai buna alegere pentru un IMM sau pentru satisfacerea nevoilor de calcul ale oricarui business de dimensiuni mai reduse. Bineinteles ca poate rula si alte tiuri de aplicatii din mediul divertimentului multimedia – filme, muzica sau jocuri.

Ce il recomanda? Pe scurt, design realizat la nivel profesional si o configuratie foare buna. La doar 2,37 kg, portabilul vine cu o culoare neagra al carei finisaj mat ingreuneaza vizibil aparitia urmelor lasate de amprente.

Profilul elegant este caracterizat de colturile drepte, de fapt foarte putin rotunjite pentru evitarea oricaror accidente. Datorita materialelor folosite, aluminiu si policarbonat precum si a modului de imbinare a acestora a rezultat un laptop Asus P2520LJ-XO0176T robust si bine legat.
Asus P2520LJ-XO0176T

Click aici pentru pret – Asus P2520LJ-XO0176T

Ecanul, caracteristic marii majoritati a laptopurilor din seria AsusPRO, este un LED cu diagonala de 15,6 inch si rezolutie HD. Culorile sunt bogate, contrastele bine accentuate. Acestea dau imagini clare care pot fi vizualizate in unghiuri permisive.

Stratul protector anti-reflex impiedica reflectarea in exces chiar si a luminii puternice, lucrul in spatiu deschis, intr-o dupa amiaza insorita nefiind o problema.

Tastatura de tip chiclet are blocurile qwerty si cel numeric bine desenate. Este fabricata dintr-o singura bucata. Ergonomia acesteia si textura placuta a tastelor contribuie la asigurarea unui anumit grad de confort si crearea unei experiente placute de utilizare.

Configuratia hardware prezenta pe device-ul portabil Asus P2520LJ-XO0176T se centreaza in jurul procesorului i7 Broadwell care vine de la Intel. El este tractat la 2,4 GHz in modul standard si 3 GHz in accelerare. Placa video dedicata este de la nVidia, un model GeForce 920M.

Memoria de lucru are 4 GB. Pentru stocarea datelor se foloseste un HDD cu 500 GB capacitate. Laptopul este bine reprezentat si in ceea ce priveste conectarea la alte dispozitive compatibile.

Cel mai bun exemplu in acest sens este portul PowerShare. Un laptop pentru business se distinge de alte laptopuri prin sistemul se securitate integrat.

Asus P2520LJ-XO0176T laptop elegant si performant la pret accesibil 5.00/5 (100.00%) 4 voturi

Leave a Reply