Asus P2520LJ-XO0178D laptop accesibil cu placa video dedicata

March 5, 2016
laptopuri ieftine promotii

Asus P2520LJ-XO0178D este un laptop care face parte din seria ASUSPRO. Un concept relativ nou pe piata, seria si implicit acest model se adreseaza persoanelor dinamice angrenate intr-o forma sau alta de antreprenoriat. Elegant, rezistent si, nu in ultimul rand, performant sunt cele trei elemente esentiale ale unei carti de vizita deosebita. Cu o greutate de 2,37 kg device-ul este un portabil prin excelenta.

Design-ul poate fi rezumat la cuvintele: cea mai profesionista imagine. Contururile taiate cu precizia laserului delimiteaza volume echilibrate. Materialele din care este alcatuit sunt de cea mai buna calitate, iar imbinarile atat intre acestea cat si intre planurile laptopului sunt realizate fara greseala.
Asus P2520LJ-XO0178D

Click aici pentru pret – Asus P2520LJ-XO0178D

Aluminiul vine in acest Asus P2520LJ-XO0178D cu supletea si robustetea materialului dur in timp ce plasticul aduce caldura si flexibilitatea. Intreg ansamblul este finisat in culoarea neagra a carei tenta de mat protejeaza impotriva urmelor inestetice.

Ecranul este un LED cu rezolutie HD (1366×768 pixeli) si diagonala de 15,6 inch. Stratul protector anti-reflex permite folosirea portabilului si in prezenta luminii puternice. Culorile si contrastele au o buna reprezentare, imaginile redate fiind de buna calitate.

Tastatura dintr-o singura bucata are inclus si blocul numeric ce s-a dovedit a fi necesar in foarte multe situatii. Constructia tastaturii este una ergonomica, experienta placuta este data de confortul tastarii fiind vorba de o tastatura de tip chiclet. Laptopul Asus P2520LJ-XO0178D dispune si de un touchpad performant.

Si daca tot am amintit de performante, terminalul are o configurare hardware care da incredere oricarui utilizator. Procesorul este un i3 din clasa Haswell de la Intel tractat la 1,7 GHz. Placa video dedicata este un GeForce 920M de la nVidia.

Laptopul vine cu o memorie RAM de 4 GB dintr-un total de 16 GB. Ca unitatea de stocare este folosit clasicul HDD, aici cu 500 GB capacitate.

Numarul porturilor si al tehnologiilor este si el promitator, dintre acestea evidentiindu-se portul USB 3.0 PowerShare. O astfel de prezenta stilata precum si dotarile tehnice justifica repetarea superlaivului “cea/cel mai”.

Asus P2520LJ-XO0178D laptop accesibil cu placa video dedicata 5.00/5 (100.00%) 4 voturi

Leave a Reply