Asus ROG G752VY-GC144T laptop pentru gaming de ultima generatie

March 7, 2016
laptopuri ieftine promotii

Asus ROG G752VY-GC144T impresioneaza in primul rand prin aspectul usor agresiv dat de aerisirea supradimensionata. Un bun inlocuitor al PC-ului, el face parte din seria RoG (Republic of Games) preferata de acei gameri care nu mai vor sa fie legati de o unitate fixa de procesare preferand libertatea de miscare oferita de un terminal portabil.

Laptopul se adreseaza de fapt tuturor utilizatorilor doritori de o putere de procesare mare, de stabilitate si, in egala masura de mobilitate. Producatorul afirma ca s-a inspirat din liniile navelor de lupta intergalactice pentru crearea acestui design futurist.
Asus ROG G752VY-GC144T

Click aici pentru pret – Asus ROG G752VY-GC144T

Oricare ar fi adevarul, device-ul arata foarte bine. Materialele folosite pentru constructia laptopului Asus ROG G752VY-GC144T sunt aluminiul si policarbonatul ale caror proprietati si calitati specifice definesc un produs aspectuos. Insertiile rosii pe finisajul in negru mat accentueaza imaginea de “baiat rau” a terminalului.

Ecranul are o serie de caracteristici care il situeaza printre display-urile foarte bune. Rezolutie FullHD, diagonala de 17,3 inch, tehnologie IPS si strat anti-reflex sunt acele caracteristici care redau imagini clare in culori si contraste deosebite care pot fi vizualizate din unghiuri dintre cele mai largi.

Ca laptop de jocuri, terminalul are tastatura completa, tastele wasd fiind evidentiate distinct. Blocul tastelor macro se distinge si el cu usurinta. Iluminarea claviaturii este facuta de leduri rosii.

Asus ROG G752VY-GC144T dispune de un procesor Intel i7 din clasa Skylake cu o frecventa maxima de pana la 3,5 GHz in Turbo Boost. Placa video dedicata vine de la nVidia si este o performanta GeForce GTX 980M. Memoria RAM cu care vine laptopul are 8 GB DDR4 dintr-un total de 64 GB.

Tehnologiile regasite in configuratia hardware cresc si mai mult valoarea acesteia. Spatiul de stopcare de 1 TB este asigurat de un HDD clasic cu 7200 rpm.

Toate acestea sunt completate de alte tehnologii aflate la acelasi nivel de performanta care asigura conectarea laptopului la o gama diversa si totodata numeroasa de dispozitive compatibile. Cele 4 porturi USB 3.0 sau tehnologia Gigabit suportata de LAN sunt doar doua exemple.

Asus ROG G752VY-GC144T laptop pentru gaming de ultima generatie 5.00/5 (100.00%) 3 voturi

Leave a Reply