Asus ROG G752VY-GC178T laptop de gaming din gama de top

March 8, 2016
laptopuri ieftine promotii

Asus ROG G752VY-GC178T este unul dintre noile laptopuri ale seriei de succes a producatorului asiatic, serie care si-a cucerit un loc aparte in inimile gamerilor dedicati.

La fel ca orice alt device al seriei RoG, si acest laptop vine cu un design deosebit si cu o dotare tehnica deosebita. Insa portabilul, chiar daca are 4,3 kg, se adreseaza in aceeasi masura si utilizatorilor care au nevoie de o putere de calcul mare ce vine intr-un “ambalaj” deosebit de aspectuos.
Asus ROG G752VY-GC178T

Click aici pentru pret – Asus ROG G752VY-GC178T

Puterea de calcul mare inseamna de fapt o arhitectura interna care pleaca de la procesorul Intel i7 din clasa Skylake cu frecventa la 2,6/3,5 GHz standard/Boost si continua cu chipset-ul grafic dedicat GeForce GTX 980M de la nVidia. Asus ROG G752VY-GC178T dispune de un RAM de 16 GB DDR4 dintr-un total de 64 GB.

Datele pot fi stocate atat pe M.2 SSD de 128 GB cat si pe HDD cu 1 TB capacitate. Urmeaza acum o intrebare retorica: oare ce ar mai putea fi spus in fata unei astfel de cascade tehnologice?

Pleiada inzestrarilor de top continua cu o serie de dotari tehnice vizand porturi, sloturi, module si multe alte astfel de detalii care completeaza frumos intrebarea de mai sus si care conduc la conectarea dispozitivului cu majoritatea celorlalte device-uri compatibile. Cateva exemple: portul miniDisplayPort, cel USB-C sau suportul Gigabit pentru LAN si WLAN.

Cat priveste design-ul, liniile deja clasice ale seriei se regasesc si pe Asus ROG G752VY-GC178T, laptopul cu aproximatix 5 cm grosime in cel mai inalt punct. Aspectul agresiv dat de grila sistemului de racire si accentele de rosu pe fond negru au tocmai aceasta menire.

Aluminiul si plasticul, materialele din care este construita carcasa vin cu duritatea si flexibilitatea specifice. Tastatura special conceputa pentru jocuri este iluminata si foarte comoda in utilizare.

Ecranul de 17,3 inch diagonala si rezolutie FullHD sunt elementele care completeaza descrierea acestui foarte interesant laptop. Portabilul vine cu Windows 10 preinstalat si cu un trial al aplicatiei Office 365 Customers.

Asus ROG G752VY-GC178T laptop de gaming din gama de top 5.00/5 (100.00%) 2 voturi

Leave a Reply