ASUS ROG GL552VX-CN059D laptop profesional pentru gameri, accesibil

March 11, 2016
laptopuri ieftine promotii

Asus ROG GL552VX-CN059D – laptopul soldat al trupei de elita care este Republic of Games de la unul dintre cei mai importanti producatori IT. Device-ul este destinat in principal gamerilor pasionati care pe langa o constructie hardware foarte buna si un design revolutionar isi doresc sa aiba si o libertate de miscare totala.

Cele 4,1 kg le garanteaza acest aspect. Nu sunt exclusi din publicul tinta nici doritorii de putere mare de procesare pentru aplicatii profesionale mari consumatoare de resurse. In sustinerea celor spuse mai sus vine procesorul Intel i7 din generatia Skylake, un quad-core cu frecventa standard de 2,6 GHz si un Boost de 3,5 GHz. Asus ROG GL552VX-CN059D dispune de solutia grafica dedicata GeForce GTX 950M de la nVidia.
ASUS ROG GL552VX-CN059D

Click aici pentru pret – ASUS ROG GL552VX-CN059D

Acesti adevarati “monstri” tehnologici, in sensul bun al cuvantului, dezvolta capacitati de lucru maximale pe o memorie RAM de 8 GB. Daca este nevoie, memoria de lucru se poate completa pana la un 32 GB. Stocarea datelor se face intr-un spatiu de 1 TB oferit de un HDD cu 7200 rpm.

Printre multe alte tehnologii de varf care definesc acest produs interesant se remarca SonicMaster, tehnologia care sustine sunetul de foarte buna amplitudine. De remarcat mai este si sistemul de racire care munceste din greu dar intr-o maniera silentioasa pentru mentinerea unei temperaturi optime.

Laptopul Asus ROG GL552VX-CN059D se poate conectata la multe dintre dispozitivele compatibile datorita porturilor si sloturilor numeroase. Design-ul acestui terminal portabil este pe masura renumelui seriei din care face parte. Liniile si volumele echilibrate sunt puse in evidenta de un finisaj extrem de bine realizat.

Combinatia dintre aluminiu si plastic este fireasca in acest context, rigiditatea aluminiului si flexibilitatea plasticului completandu-se excelent pe fondul culorii negre finisata intr-o tenta mata. Cele doua elemente principale ale unui laptop, ecranul si tastatura se ridica si ele la un nivel inalt de calitate.

Imaginea FullHD a ecranului cu 15,6 inch si tehnologie IPS sunt caracteristici premium. Tastatura chiclet retroiluminata cu ergonomia care o caracterizeaza este completata de touchpad-ul inalt responsiv.

ASUS ROG GL552VX-CN059D laptop profesional pentru gameri, accesibil 5.00/5 (100.00%) 3 voturi

Leave a Reply