Asus ROG GX700VO-GC009T laptop de gaming pentru profesionisti

February 24, 2016
laptopuri ieftine promotii

Asus ROG GX700VO-GC009T, nou intrat pe piata autohtona a laptopurilor pentru gaming se deosebeste de tot ce a fost pana acum prin sistemul de racire suplimentar ce poate fi atasat de corpul laptopului. Jocurile sunt mari consumatoare de resurse, fapt care determina o incalzire accelerata a componentelor hardware.

Necesitatea unui sistem de racire performant este evidenta. Acest inedit sistem de racire functioneaza cu lichid. Bineinteles ca device-ul functioneaza si fara el performantele in acest caz fiind similare cu cele ale unui laptop obisnuit din clasa premium.

Destinat cu precadere gamerilor profesionisti care vor in plus de mobilitate dar fara renunta la performanbtele oferite de un sistem desktop, terminalul poate rula fara nici un efort chiar si cele mai complexe aplicatii.
Asus ROG GX700VO-GC009T

Click aici pentru pret – Asus ROG GX700VO-GC009T

Asus ROG GX700VO-GC009T are un ecran cu diagonala de 17,3 inch. Este un LED cu tehnologie IPS ce are rezolutia de 1920×1080 pixeli. Aceste FullHD, in cel mai pur inteles al cuvantului, beneficiaza si de un strat protector anti-reflex.

Astfel el poate fi folosit si in prezenta unei lumini puternice, imaginile naturale date de culori puternice si contraste profunde pastrandu-si calitatile in aproape orice unghi de vizualiuzare. Tastatura este retroiluminata. Pe langa blocul QWERTY si cel numeric aceasta mai are si un bloc de traste macro customizabile.

Procesosul de ultima generatie de la Intel – Skylake, un i7 cu patru nuclee este tractat la 2,7 GHz iar in Boost urca la 3,6 GHz. GPU cu care vine Asus ROG GX700VO-GC009T este GeForce GTX 980M de la nVidia. RAM-ul are 32 GB dar, daca mai este nevoie, se poate dubla avand inca 2 sloturi libere. Ca spatiu de stocare laptopul dispune de 2×256 GB pe doua M.2 SSD.

Fiind un produs cu o data de fabricatie foarte recenta, acest device are toate dotarile tehnice necesare pentru conectarea totala la alte dispozitive compatibile. Difuzoare cu subwoofer, camera web, toata gama de porturi de ultima ora, module de comunicatii care suporta tehnologia Gigabait, cu toate sunt prezente pentru o experienta totala.

Portabilul vine cu sistemul de operare Windows 10 Home pe 64 biti preinstalat. Pentru doritori, suita Microsoft Office 365 Customer vine cu licenta trial pentru 30 de zile.

Carcasa din plastic cu aluminiu intr-un finisaj pretentios, cu dotari tehnice de exceptie, laptopul Asus ROG GX700VO-GC009T este o aparitie unica in peisaj.

Asus ROG GX700VO-GC009T laptop de gaming pentru profesionisti 5.00/5 (100.00%) 2 voturi

Leave a Reply