Asus TP301UA-C4024T convertibil cu procesor Core i5

February 26, 2016
laptopuri ieftine promotii

Asus TP301UA-C4024T este un “simplu” laptop 2in1. Chiar daca ecranul nu se poate desprinde de tastatura, balamaua cu generoasa deschidere de 360° permite folosirea dispozitivului ca o tableta ceva mai mare.

Performantele inregistrate de dotarile tehnice si design-ul deosebit fac ca acest device sa stea foarte bine intr-un birou dar si pe masa de lucru de acasa. Cu toate ca titlurile de jocuri noi nu se simt puse in valoare, task-urile zilnice sau navigarea pe net sunt sarcini indepinite fara un efort vizibil.

Noua generatie de convertibile de la Asus este mai subtire decat precedentele, grosimea in cel mai inalt punct fiind sub 2 cm. Liniile de contur ale laptopului Asus TP301UA-C4024T pastreaza aceeasi simetrie riguroasa cu care producatorul si-a obisnuit clientii.
Asus TP301UA-C4024T

Click aici pentru pret – Asus TP301UA-C4024T

Carcasa este construita in totalitate din aluminiu, eleganta acestuia facandu-se din plin simtita in greutatea de 1,5 kg. Finisajul atent definitivat este pus in valoare de o nuanta mata a culorii negre.

Ecranul este un LED cu rezolutie FullHD si diagonala de 13,3 inch. Tehnologia IPS si pelicula protectiva anti-glare sunt doar doua dintre elementele care asigura redarea unor imagini clare si curate totodata. Nu este deloc surprinzator faptul ca tastatura este retroiluminata.

Celelalte caracteristici care definesc tastaturile produselor asiaticilor de la Asus au ramas neschimbate. Situat in josul acestei parti importante a laptopului Asus TP301UA-C4024T, touchpad-ul este bine definit, responsivitatea ridicata si suportul multigestual regasindu-se printre caracteristicile sale definitorii.

Partea de interior incepe de la procesorul Intel i5. Faptul ca face parte din clasa Skylake tradeaza data recenta de fabricatie. Tot el se ocupa si de procesarea grafica prin chipset-ul specific integrat.

Dispozitivul dispune de 4 GB de RAM dintr-un maxim suportat de 8 GB. Tehnologiile integrate in structura acestor elemente potenteaza semnificativ performantele atinse de convertibil. Pentru stocarea datelor este pus la dispozitie un HDD cu 1 TB capacitate.

Disponibilitatea de conectarea cu alte dispozitive compatibile este sustinuta de prezenta a numeroase porturi si sloturi. Laptropul Asus TP301UA-C4024T vine cu sistemul de operare Windows 10 preinstalat insotit de trialul Office 365.

Asus TP301UA-C4024T convertibil cu procesor Core i5 5.00/5 (100.00%) 3 voturi

Leave a Reply