Asus TP301UJ-C4020T laptop convertibil cu procesor Core i7

February 24, 2016
laptopuri ieftine promotii

Asus TP301UJ-C4020T este un laptop care poate lua forma unei tablete datorita balamalei cu 360° deschidere. Combinatia dintre design-ul atragator si dotarile tehnice este un fericita. Un astfel de produs sofisticat se adreseaza unor persoane sofisticate.

Daca va considerati una dintre acestea puteti folosi laptopul pentru task-urile de zi cu zi, aplicatii de birou, divertisment multimedia si chiar unele jocuri. Poate deveni un companion permanent datorita dimensiunilor si a greutatii reduse.
Asus TP301UJ-C4020T

Click aici pentru pret – Asus TP301UJ-C4020T

Design-ul este modern, liniile de contur definind volume echilibrate. Carcasa construita din aluminiu vine cu o rezistenta sporita in fata diverselor mici accidente dar si cu proprietati estetice specifice. Finisajul este deosebit, culoarea neagra completand firesc aspectul distinct al laptopului Asus TP301UJ-C4020T.

Ecranul acestui model are diagonala de 13,3 inch si rezolutie FullHD. Integrarea tehnologiei IPS si stratul protector anti-reflex sunt elemente decisive in ceea ce priveste calitatea portabilului. Ele se adauga la celelalte solutii inteligente prezente pe acest dispozitiv.

Culorile naturale, detaliile minutios reproduse si imaginile curate sunt vizibile chiar si din unghiuri de pana la 178°. Faptul ca laptopul poate lua forma unei tablete, nu prin desprinderea display-ului ci prin deschiderea sa totala, nu afecteaza cu nimic tastatura.

Aceasta este retroiluminata, are taste bine definite in ciuda dimensiunilor oarecum reduse a intregului device, si o cursa optimizata pentru o tastare confortabila oricat de lunga ar fi sedinta de lucru.

Eleganta laptopului Asus TP301UJ-C4020T se contina la interior cu configuratia hardware alcatuita din sisteme care chiar daca nu sunt varfuri de gama se afla in imediata vecinatate a acestora. Tehnologiile integrate in componentele interne maximizeaza pe cat posibil performantele produsului.

Procesorul este un i7 din clasa Skylake de la Intel, placa video dedicata un GeForce de la nVidia. Nici memoria de lucru sau unitatea de stocare nu fac figura diferita de restul.

Calitatea produsului rezida si din celelalte parti care conlucreaza la crearea acestui intreg desavarsit. Se remarca totusi protocolul ac al WiFi-ului sau portul USB Type C. Windows 10 si trialul Office 365 intregesc un tablor care merita toata atentia.

Asus TP301UJ-C4020T laptop convertibil cu procesor Core i7 5.00/5 (100.00%) 2 voturi

Leave a Reply