Asus Transformer Book T100CHI-FG003T convertibil cu Window 10 preinstalat

February 22, 2016
laptopuri ieftine promotii

Asus Transformer Book T100CHI-FG003T este un produs nou al taiwanezilor de la Asus care are un design modern si dezvolta o putere de calcul apreciabila. Doua caracteristici care se adreseaza persoanelor ce vor sa aiba un laptop hibrid care se transforma in tableta atunci cand situatia o impune fare ca cele doua calitati amintite sa isi piarda prea mult din valoarea de adevar. Intr-un cuvant, acest laptop se adreseaza persoanelor dinamice prinse in vartejul trepidant al cotidianului.

Design-ul este dominat de aspectul foarte subtire ( 13,3 – 14,8 mm) si de greutatea (430 – 630 grame) redusa. Culoarea albastra invioreaza intrucatva monotonia cromaticii inchise adusa de marea majoritate a celorlalte produse intalnite pe aceasta nisa. Indiferent de modul in care este folosit, tableta sau laptop, Asus Transformer Book T100CHI-FG003T  arata foarte bine.
Asus Transformer Book T100CHI-FG003T

Click aici pentru pret – Asus Transformer Book T100CHI-FG003T

Ecranul este un IPS tactil de 10,1 inch diagonala ce are rezolutia de 1920×1200 pixeli. Imaginile sunt bogate si clare, unghiurile de vizionare sunt generoase. Nici in ceea ce priveste tastatura atentia deosebita a inginerilor asiatici nu a avut scapari. Ergonomica, cu textura placuta, aceasta contribuie la experienta interesanta pe care o genereaza hibridul in momentul folosirii.

La interior se gaseste procesorul Intel Atom Z3775, un quad-core tractat la frecventa standard de 1,4 GHz pentru ca in Boost sa urce la 2,4 GHz. Acesta are integrat si procesorul grafic HD Graphics.

Cei 2 GB de RAM completeaza o configuratie hardware care permite atingerea unor performante apropiate de varfuri in tot ceea ce inseamna task-urile zilnice. Solutia de stocare preferata de catre producator pentru Asus Transformer Book T100CHI-FG003T este un eMMC cu 64 GB capacitate.

Celelalte dotari tehnice permit o larga utilizare a dispozitivului despre care vorbim. Difuzoarele integrate alaturi de camera de 5 MP si cititorul de carduri creioneaza segmentrul multimedia.

Pe partile laterale sunt incastrate porturile microHDMI, microUSB si iesitea audio, iar cu ajutorul modulelor Bluetooth si Wireless b/g/n se realizeaza transferul de date si conexiunea la internet.

Bateria Li Po are 2 celule. Ca sistem de operare, acest deosebit 2in1 vine cu Windows 10 preinstalat care cuprinde si suita Office Mobile.

Asus Transformer Book T100CHI-FG003T convertibil cu Window 10 preinstalat 5.00/5 (100.00%) 3 voturi

Leave a Reply