Asus Transformer Book T100CHI-FG010T la pret accesibil

February 20, 2016
laptopuri ieftine promotii

Asus Transformer Book T100CHI-FG010T este un exemplar al seriei Chi a producatorului asiatic. Cu o astfel de descendenta toate descrierile au un aspect usor prafuit deoarece aspectul deosebit si performantele bune sunt destul de greu desurprins in cuvinte. Cu toate acestea … laptopul 2in1 se adreseaza persoanelorcu un simt estetic dezvoltat dublat de necesitatea unui produccu caracteristici tehnice performante.

Design-ul este unul deosebit atat prin faptul ca este posibila detasarea totala a ecranului de tastatura, situatie cand se poate vorbi de doua dispozitive separate, cat si datorita celorlalte particularitati. Liniile sunt simple, minimalismul fiind curentul care le-a inspirat. Materialele de constructie sunt de calitate, finisajul fiind unul in tonuri de un rafinament riguros. Culoarea neagra accentueaza intregul profil.
Asus Transformer Book T100CHI-FG010T

Click aici pentru pret – Asus Transformer Book T100CHI-FG010T

Asus Transformer Book T100CHI-FG010T are un ecran cu diagonala de 10,1 inch si rezolutie de 1920×1200 pixeli. Formatul FHD si tehnologia IPS conlucreaza pentru redarea unor imagini clare si curate, ale caror culori pregnante sunt definite de contraste profunde.

Doc-ul are o tastatura buna, construita pe principii ergonomice solide, ale carei calitati sunt apreciate de marea masa a utilizatorilor. De aceleasi aprecieri se bucura si trackpad-ul inalt responsiv.

Referirile la configuratia hardware sunt si ele dictate de termeni rezonabili de apreciere. Procesorul este un Intel Atom Z3775 cu patru nuclee constuit pe tehnologia de 22 nm. Frecventa standard de lucru este de 1,4 GHz, in Turbo Boost aceasta urcand pana la un 2,4 GHz.

Chipset-ul grafic al Asus Transformer Book T100CHI-FG010T este un HD Graphics care vine odata cu CPU-ul, el fiind integrat. Memoria RAM este de tip DDR3 si are 2 GB capacitate.

Ca solutie de stocare a fost preferat un eMMC de 128 GB. In spatele acestor date se ascund o serie de tehnologii care conduc la obtinerea unor performante optime cu un consum redus de energie.

Printre alte dotari tehnice se remarca difuzoarelesytereo si camera de 5 MP pe partea de multimedia, porturile microHDMI si microUSB dar si Wireless-ul b/g/n. Convertibilul vinecu OS Windows 10 si pachetul Office Mobile.

Asus Transformer Book T100CHI-FG010T la pret accesibil 5.00/5 (100.00%) 3 voturi

Leave a Reply