Asus Transformer Book T100HA-FU011T ultrabook accesibil

March 8, 2016
laptopuri ieftine promotii

Asus Transformer Book T100HA-FU011T este un dispozitiv 2in1 care se caracterizeaza printr-o productivitate sporita datorita prezentei tastaturii detasabile. Ca orice device din gama Transformers si acesta are un design interesant dat si o portabilitate buna datorita greutatii de 1 kg a intregului sistem.

Nici in ceea ce priveste dotarea tehnica nu ar fi multe de reprosat producatorului, terminalul dispunand chiar si de un USB type C. Nu trebuie uitata autonomia de 12 ore oferita de bateria Li Po cu 2 celule. Cui se adreseaza?
Asus Transformer Book T100HA-FU011T

Click aici pentru pret – Asus Transformer Book T100HA-FU011T

Tuturor celor interesati de un device 2in1, celor carora care apreciaza o prezenta indrazneata si nu au exigente exagerate privitoare la performante. Design-ul laptopului Asus Transformer Book T100HA-FU011T, sobru pe nivel profesional, este mult indulcit de culoarea roz aleasa.

Fara a fi nimic ofensator in aceasta alegere, un zambet intr-un mediu corporate extrem de serios poate fi privita drept o abordare indrazneata. Intreaga carcasa este realizata dintr-un plastic de calitate care are un finisaj atent realizat. Se remarca inca de la un prim contact usurinta cu care ecranul de desprinde sau se ataseaza de tastatura.

Ecranul cu care vine portabilul are 10,1 inch diagonala si o rezolutie maxima de format WXGA. Caracteristica glare are numeroase avantaje – luminozitate, culori bune etc. – dar si unele dezavantaje mai ales in prezenta unei lumini puternice. Tastatura si touchpad-ul se remarca prin calitate si utilitate.

Pe partea de hardware, Asus Transformer Book T100HA-FU011T vine cu un procesor Intel Atom cu patru nuclee si o frecventa standard de 1440 MHz pentru ca in Boost sa urce la 2240 MHz.

Chipsetul grafic integrat este singura solutie aleasa de producator pentru procesare grafica. Memoria RAM are 2 GB DDR. eMMC-ul de 64 GB reprezinta solutia interna pentru stocarea datelor.

Dispozitivele compoatibile cu porturile HDMI sau cu USB 2.0 se pot conecta cu usurinta la terminalul 2in1. Accesul la internet se face doar prin modulul Wireless. Dispozitivul vine cu Windows 10 si Office Mobile preinstalate.

Asus Transformer Book T100HA-FU011T ultrabook accesibil 5.00/5 (100.00%) 2 voturi

Leave a Reply