Asus Transformer Book T100TA-DK003B sistem 2 in 1 accesibil

August 8, 2015
laptopuri ieftine promotii

Asus Transformer Book T100TA-DK003B este un sistem 2 in 1 ultraportabil si performant, ce poate fi utilizat atat ca tableta cat si ca laptop si beneficiaza de reducere, avand un pret final accesibil. Principalele avantaje fata de alte sisteme mai ieftine sunt legate de design si materialele de calitate folosite precum si autonomia mare de pana la 11 ore.

Procesorul din dotarea sistemului este Intel Atom Z3740 cu 4 nuclee fizice, ce ruleaza la frecventa de 1.33 GHz, ajustata dinamic pana la 1.86 GHz, si cache de 2 MB, oferind performante excelente pentru munca de birou, browsing, filme, si chiar cele mai noi jocuri optimizate pentru tablete. Ajustarea automata a frecventei se face de catre sistem in functie de necesarul de putere solicitat de aplicatiile pe care le rulati, astfel se realizeaza o economie de energie considerabila, oferind maximul de autonomie.
Asus Transformer Book T100TA-DK003B

Vezi aici pretul pentru Asus Transformer Book T100TA-DK003B

Ecranul este de 10.1 inci cu rezolutie HD (1366 x 768) cu touchscreen si tehnologie IPS ceea ce permite unghiuri bune de vizibilitate oferind culori vii si contrast puternic in orice imprejurari.

Capacitatea de RAM de care dispune acest laptop este de 2 GB DDR3, ceea ce este mai mult decat suficient pentru un sistem ultraportabil. Stocarea se realizeaza pe eMMC cu capacitatea de 64 GB care spre deosebire de hard discuri ofera viteze superioare datorita faptului ca nu exista elemente in miscare (discuri) ci stocarea se face pe un cip de memorie. Alte avantaje fata de hard sunt legate de greutatea redusa, foarte putina caldura degajata, rezistenta la socuri, consum redus de energie ceea ce inseamna implicit autonomie mai mare.

Transformer Book T100TA-DK003B este echipat cu o camera web de 1.2 MP cu microfon integrat ce serveste la conferinte video, cititor de carduri, si un difuzor ce beneficiaza de tehnologia SonicMaster oferind un sunet suficient de tare si calitativ superior multor sisteme portabile.

Un alt avantaj de care se bucura acest model este prezenta portului USB 3.0, fata de alte sisteme care ofera doar USB 2.0, viteza fiind de 10 ori mai mare la portul USB 3.0 De asemenea precum orice device de ultima generatie ofera si port HDMI micro astfel ca folosind un cablu micro HDMI to HDMI veti putea partaja imaginea pe orice monitor extern cu port HDMI, televizor sau proiector.

Conectarea la internet se realizeaza prin modulul wifi 802.11 a/b/g/n sau puteti sa-i atasati un stick 3G/4G pe usb pentru a avea acces la internet mobil. In configuratia sistemului este prezent si modulul Bluetooth versiunea 4.0 necesar pentru conectarea fara fir la orice gadget compatibil cu standardul Bluetooth.

Asus Transformer Book vine atat cu Windows 8.1 preinstalat cat si cu pachetul Microsoft Office inclus astfel ca tot ce va mai ramane de facut este sa-l puneti la treaba. Odata cu lansarea sistemului de operare Windows 10, Microsoft va ofera posibilitatea de a va upgrada gratuit sistemul la Windows 10, oricand in primele 12 luni de la lansare.

Recomand acest sistem intrucat are un pret accesibil si este perfect pentru orice business, sau persoanele care au nevoie atat de portabilitate maxima, cat si de performante foarte bune.

Asus Transformer Book T100TA-DK003B sistem 2 in 1 accesibil 4.60/5 (92.00%) 5 voturi

Leave a Reply