Asus X540LJ-XX001D laptop cu procesor Core i3 si placa video dedicata

February 24, 2016
laptopuri ieftine promotii

Asus X540LJ-XX001D raspunde eficient la indeplinirea celor mai multe dintre sarcinile uzuale pe care un utilizator obisnuit le poate cere de la un laptop. In plus, prezenta portului USB C este o ca o privire aruncata spre viitor.

Cu un astfel de portabil, cele 1,9 kg sunt determinante, productivitatea este direct favorizata. Relaxarea vine odata cu pauzele dar si cu divertismentul multimedia ce poate fi vizionat pe laptop oriunde si oricand.

Design-ul este interesant, materialele de constructie sunt bune. Negrul este culoarea rafinamentului, prezenta lui dand si in cazul acestui device o astfel de caracteristica.
Asus X540LJ-XX001D

Click aici pentru pret – Asus X540LJ-XX001D

Plasticul din care este facuta carcasa insumeaza o serie de proprietati care, rezumate intr-un singur cuvant, confera caliate produsului. Finisajul laptopului Asus X540LJ-XX001D este si el atent realizat.

Ecranul cu care lapopul isi intampina utilizatorii este un LED de 15,6 inch diagonala cu rezolutie de 1366×768 pixeli. Chiar daca formatul imaginii, HD, pare a fi mic, tehnologiile care se afla in spatele lui deschid calea unor imagini curate si luminoase in care detaliile sunt foarte vizibile.

Tastatura este un chiclet optimizat pentru sedinte lungi de tastare, experienta placuta rezultand si din textura interesanta care imbraca tastele. Touchpad-ul intregeste perceptia unui obiect de calitate cu proprietati precum suport multi-gest sau responsivitate marita.

Configuratia hardware se bazeaza pe arhitecturi moderne care vin cu o serie de tehnologii care maximizeaza performantele laptopului Asus X540LJ-XX001D.

Procesorul este un Intel i3 4005U din clasa Haswell. Are doua nuclee, este construit pe tehnologia de 22 nm si lucreaza la o frecventa standard de 1,7 GHz.

Chipset-ul grafic dedicat vine de la nVidia si este un GeForce 920M. Memoria de lucru are o capacitate de 4 GB dintr-un maxim de 12 GB. Ca solutie de stocare, device-ul vine cu un HDD de 500 GB.

Ca orice alt laptop performant si acesta vine cu o serie de dotari care asigura compatibilitatea acestuia cu o serie larga de dispozitive. Numarul de porturi este egalat de diversitatea lor, prezenta unitatii oprice dand forta segmentului multimedia.

Asus X540LJ-XX001D nu este cel mai bun laptop de pe piata dar merita putina atentie macar pentru pretul de raft.

Asus X540LJ-XX001D laptop cu procesor Core i3 si placa video dedicata 4.75/5 (95.00%) 4 voturi

Leave a Reply