Asus X540SA-XX004D laptop ieftin si bun

February 24, 2016
laptopuri ieftine promotii

Asus X540SA-XX004D este un laptop esential. Sunt multi cei care folosesc un laptop doar pentru task-uri de rutina, pentru editare de texte sau pentru divertisment multimedia. Iar pentru aceste sarcini chiar nu este nevoie de prea multe dotari.

Sub un design modern se ascund exact acele tehnologii de care este cu adevarat nevoie pentru cele mai utile sarcini. Facand parte din ultima generatie de portabile a taiwanezilor de la Asus, laptopul deosebit de usor, cantareste doar 1,9 kg, vine cu linii care descriu un aspect contemporan in care materialele de calitate si finisajele de clasa fac diferenta.
Asus X540SA-XX004D

Click aici pentru pret – Asus X540SA-XX004D

Policarbonatul din care este construita carcasa este imbracat intr-o cromatica inchisa, fapt care ii amplifica eleganta creand un stil unic.

Ecranul laptopului Asus X540SA-XX004D este un LED cu strat de protectie glare care are diagonala de 15,6 inch si rezolutie de 1366×768 pixeli. Pentru redarea cat mai naturala a imaginilor au fost incorporate si cateva tehnologii.

Astfel, culorile sunt vii iar detaliile sunt bine evidentiate. Tastatura este de tip chiclet deci productivitatea ridicata este o certitudine. Touchpad-ul este, la randul lui, adaptat cerintelor impuse de multitasking – suporta atingeri multiple si este inalt responsiv.

In ceea ce priveste interiorul, procesorul Intel Celeron N3050 este primul observat. Acesta are doua nuclee si lucreaza la o frecventa standard de 1,6 GHz pentru ca in regim Turbo Boost sa urce la 2 GHz. Intreg sistemul performeaza cu un RAM de 4 GB capacitate. Pentru stocarea datelor sta la dispozitia utilizatorilor HDD-ul cu 5400 rpm si 500 GB.

Asus X540SA-XX004D mai dispune de unitate optica, difuzoare cu SonicMaster, camera web si cititor de carduri. Pentru conectivitate sunt folosite porturile care conteaza, prezenta portului USB C fiind salutata cu respect.

Transferul de fisiere sau conectarea la net se face prin Bluetooh, LAN de 100 Mbps si Wireless b/g/n. Autonomia, un aspect important ce trebuie urmarit la un device portabil, data de bateria Li Ion cu 3 celule este decenta.

Asus X540SA-XX004D laptop ieftin si bun 5.00/5 (100.00%) 7 voturi

Leave a Reply