Asus X555LB-XO244D laptop performant Core i5

March 17, 2016
laptopuri ieftine promotii

Asus X555LB-XO244D este un laptop care a venit odata cu noua serie X a celor de la Asus. La aspect aduce destul de mult cu un produs premium, pentru ca in ceea ce priveste disponibilitatea acesta poate un multitasking de calitate, divertisment multimedia dar si “chestii” mai serioase precum editari foto/video complexe sau alte aplicatii care pentru o functionare optima necesita resurse semnificative.

Cu astfel de caracteristici e de asteptat ca si jocurile sa mearga fara probleme. Chiar daca laptopul are o greutate de 2,4 kg si o grosime de aproximativ 2,6 cm acesta isi pastreaza un grad de portabilitate ridicat. Design-ul laptopului Asus X555LB-XO244D este unul dominat de linii precise dar elegante, de volume cuprinzatoare dar echilibrate.
Asus X555LB-XO244D

Click aici pentru pret – Asus X555LB-XO244D

Finisajele bine realizate au un aer modern, cerecurile concentrice prezente pe capacul carcasei de plastic avand dublu rol: estetic si practic. Culoarea neagra contribuie decisiv la impresia buna pe care o face terminalul.

Configuratia hardware este dominata de prezenta procesorului Intel i5 din clasa Broadwell. Acesta este un dual-core ce suporta o frecventa la 2,2 GHz pentru ca in accelerare sa urce pana la 2,7 GHz.

Pentru grafica mai complexa este disponibil un chipset de la nVidia, GeForce 940M. Memoria RAM este de tip DDR3 si are 4 GB. Hard disk-ul este un HDD cu 5400 rpm si 1 TB spatiu de stocare.

Asus X555LB-XO244D are ca ecran un LED de 15,6 inch diagonala si 1366×768 pixeli rezolutie. Protectia anti-reflex permite folosirea laptopului si in prezenta unei iluminari puternice. Culorile sunt puternice, unghiurile de vizualizare bune.

Tastatura de tip chiclet are bloc numeric si isi pastreaza ergonomia specifica. Tastele precis desenate au cursa optimizata pentru obtinerea de performante. Textura care le acopera este placuta la atingere, ea generand o experienta de lucru deosebita.

Touchpad-ul este caracterizat de acuratete, raspunsuri precise si suport pentru gesturi multi-atingere. Dotarile tehnice sunt completate de tehnologii care permit conectarea dispozitivului cu alte dispozitive compatibile dar si la internet.

Asus X555LB-XO244D laptop performant Core i5 4.75/5 (95.00%) 4 voturi

Leave a Reply