ASUS X555LB-XX025T cu procesor performant

December 21, 2015
laptopuri ieftine promotii

ASUS X555LB-XX025T este un alt device superior calitativ din gama de succes Asus X. Cu un display HD, echipat cu un procesor Intel i5 si un design rafinat, acest laptop se adreseaza cu precadere atat gamerilor cat si iubitorilor de divertisment multimedia. La fel de bine poate fi folosit si pentru aplicatii de birou.

Design-ul ce creeaza impresia unui laptop de business este curat, minimalist care pune foarte bine in evidenta finisajul in cercuri concentrice al carcasei din plastic rezistent. Tastatura este conceputa pentru sedinte prelungite de computing in conditii de confort sporit, tastele avand cusra scurta si o textura placuta.
ASUS X555LB-XX025T

Vezi aici pretul pentru laptopul ASUS X555LB-XX025T

Ecranul laptopului ASUS X555LB-XX025T este LCD LED cu rezolutia de 1366×768 pixeli (format HD) de tip glare. La o asa rezolutie culorile sunt puternice si nu este omis nici un detaliu. La interior se gaseste procesorul Intel i5 5200U, un procesor din cea mai noua generatie de la Intel, Broadwell.

Cele doua nuclee fizice care, prin tehnologia Hyperthreading, se transforma cu usurinta in 4 nuclee virtuale perfect functionale, sunt fabricate pe 14 nm si lucreaza la o frecventa de 2,2 GHz iar in modulul Turbo Boost urca pana la 2,7 GHz. Cache-ul este de 3 MB.

Memoria de lucru are 4 GB ocupand unul din cele 2 sloturi disponibile astfel ca pe viitor veti putea face upgrade folosind celalalt slot liber pana la un total de 16 GB. Stocarea datelor se face pe un HDD cu capacitatea de 1 TB.

In special pe partea multimedia performantele sunt completate de HD Graphics 5500, solutia grafica integrata. Ea este dublata de cea dedicata, modelul GeForce 940M cu 2 GB DDR3 de la NVIDIA, ce va permite sa rulati majoritatea jocurilor, iar pentru filme ofera o calitate de exceptie.

Porturile disponibile pe ASUS X555LB-XX025T acopera toate aspectele de interconectare necesare. Dintre ele se fac remarcate cele doua USB 3.0 care asigura un transfer de date rapid si sigur, la fel si HDMI-ul. Un avantaj la acest capitol il constituie si existenta portului VGA pentru ca modele mai vechi de monitoare, proiectoare sau TV-uri nu au port HDMI ci doar VGA.

Printre dotari regasim si modulele Bluetooth 4.0 si Wireless 802.11 care acopera protocoalele b/g/n. Conectarea la internet cu ajutorul firului se face prin placa de retea de pana la 1 GB.

Aceasta este o succinta prezentare a celor mai importante date care definesc device-ul.

ASUS X555LB-XX025T cu procesor performant 4.86/5 (97.14%) 7 voturi

Leave a Reply