Category Archives: Asus

Lenovo ThinkPad X1 Carbon ultrabook high-end

Ca laptop de clasa premium, Lenovo ThinkPad X1 Carbon este acel tip de device care arata bine oriunde ar fi pus si se mica bine aproape orice i s-ar cere sa faca. Se vede, se simte ca design-ul a fost indelung studiat. Toate detaliile sunt asezate exact la locul lor, nu lipseste nimic si totul… Citeste articolul »

Asus X555LB-XO244D laptop performant Core i5

Asus X555LB-XO244D este un laptop care a venit odata cu noua serie X a celor de la Asus. La aspect aduce destul de mult cu un produs premium, pentru ca in ceea ce priveste disponibilitatea acesta poate un multitasking de calitate, divertisment multimedia dar si “chestii” mai serioase precum editari foto/video complexe sau alte aplicatii… Citeste articolul »

Asus N552VX-FY024D laptop premium cu design din aluminiu

Asus N552VX-FY024D este un laptop care are o configuratie hardware de top in care tehnologiile HyperThreading, nVidia PshysX, CUDA sau IPS sunt prezente normale. La acestea se mai adauga un aspect business pentru a completa ecuatia unui model al seriei N de la Asus, serie care reinterpreteaza conceptul de dispozitiv mobil performant la nivelul inceputului… Citeste articolul »

Asus Transformer Book T100HA-FU011T ultrabook accesibil

Asus Transformer Book T100HA-FU011T este un dispozitiv 2in1 care se caracterizeaza printr-o productivitate sporita datorita prezentei tastaturii detasabile. Ca orice device din gama Transformers si acesta are un design interesant dat si o portabilitate buna datorita greutatii de 1 kg a intregului sistem. Nici in ceea ce priveste dotarea tehnica nu ar fi multe de… Citeste articolul »

error: Content is protected !!