Category Archives: Cele mai cumparate

Am selectat cele mai cumparate laptopuri din ultima perioada, iar de regula acestea beneficiaza de reduceri substantiale. Asadar este mult mai usor sa va gasiti un laptop ieftin si bun daca urmariti aceasta categorie.

Acer Aspire E5-573G-306R Laptop Core i3

Acer Aspire E5-573G-306R este un laptop accesibil ce imbina performantele medii ale unui procesor Core i3 din penultima generatie de Intel cu grafica unei placi dedicate ce extinde posibilitatile de folosire chiar si pentru jocuri. In ceea ce priveste designul, acesta imbina elemente clasice cu cele moderne, carcasa avand un format obisnuit, insa tastatura este… Citeste articolul »

Laptop Asus X553MA-XX402D Quad Core

Asus X553MA-XX402D este un unul dintre cele mai ieftine laptopuri de la Asus, perfect pentru munca de birou, filme, browsing si datorita greutatii redusa la 2.2 kg este ideal pentru deplasari. Designul este atent realizat si urmeaza o linie eleganta incepand cu capacul exterior realizat dintr-un material durabil cu discuri concentrice proeminente pentru o mai… Citeste articolul »

Asus X555LA-XX1160D Core i3 si port Gigabit 1000 Mbps

Asus X555LA-XX1160D este un laptop ieftin si bun cu performante foarte bune pentru munca de birou, filme full HD, browsing. Designul este premium asemanandu-se intr-o oarecare masura cu Asus Zenbook datorita capacului exterior cu proeminente concentrice pentru a proteja impotriva zgarieturilor si petelor, si de asemenea tastatura este fara rama incorporata in carcasa, iar materialul… Citeste articolul »

error: Content is protected !!