Cel mai ieftin laptop cu placa video dedicata

August 7, 2015
laptopuri ieftine promotii

Acer Aspire E5-511G-C7S3 este acum la reducere si devine cel mai ieftin laptop cu placa video dedicata si de asemenea are port Gigabit pentru conectarea la internet cu viteza de 1000 Mbps. Ca si design se prezinta destul de bine, la prima vedere pare robust si realizat din materiale de calitate, cantarind 2.7 kg, iar tastatura este fara rama, incorporata in carcasa ce confera un aspect business.

Procesorul este Intel Celeron Quad-Core cu frecventa ruland la 1830 MHz si pana la 2250 MHz ajustata dinamic prin tehnologia Turbo Boost, iar cache-ul este de 2 MB. Ca si performanta este putin sub un Core i3 insa ofera un consum de energie extrem de redus, rezultand foarte putina caldura degajata si autonomie sporita. Poate sa ruleze mai multe aplicatii in acelasi timp fara nicio problema, filme full HD sau unele jocuri cu cerinte mai mici.
Acer Aspire E5-511G-C7S3

Vezi aici promotia la Acer Aspire E5-511G-C7S3

Monitorul este Led cu format HD, avand rezolutia maxima de 1366 x 768, diagonala de 15.6 inci si are aspect lucios oferind o gama de culori vibrante si contrast puternic. Placa de baza ofera doua sloturi pentru memorie, iar in unul din cele doua este instalata deja o memorie de 4 GB DDR3, iar slotul liber il puteti folosi oricand doriti pe viitor sa faceti upgrade adaugand memorie.

Stocarea se realizeaza pe hard disc clasic cu 5400 rpm, si cu capacitatea de 500 GB. Folosind un SSD veti obtine performante cu mult superioare hard discului, ceea ce va schimba radical modul de lucru al intregului sistem.

Placa video dedicata este modelul GeForce 810M de la Nvidia cu 1 GB DDR3 care in teste arata performante reduse, aproximativ egale cu cele ale modelului de placa integrata HD 4000 de la Intel. Asadar nu este o placa video pentru jocuri noi, putand rula cel mult jocuri cu cerinte mai mici precum Counter Strike sau Dota.

In ceea ce priveste dotarile multimedia laptopul fara unitate optica, insa cu cititor de carduri, camera web HD cu microfon incorporat, si difuzoare cu tehnologie TrueHarmony.

Porturile disponibile sunt: HDMI pentru partajarea imaginii pe proiectoare, tv-uri sau alte monitoare externe ce permit acest tip de conexiune, de asemenea dispune si de port VGA pentru modele mai vechi care permit doar acest standard de conexiune. De asemenea exista 2 porturi USB 2.0 si un port USB 3.0 pentru transfer de date foarte rapid.

Conectarea la internet prin cablu se realizeaza prin placa de retea cu tehnologie Gigabit ce permite viteze de pana la 1000 Mbps, sau prin wireless 802.11 b/g/n.

Bateria cu care vine echipat laptopul Acer Aspire E5-511G-C7S3 este Li Ion 6 celule, ce poate asigura o autonomie de pana la 7 ore daca selectati planul Power Saver si reduceti pe cat se poate de mult luminozitatea.

In concluzie prin dotari si performanta isi depaseste pretul promotional, devenind un best-buy.

Cel mai ieftin laptop cu placa video dedicata 4.83/5 (96.67%) 6 voturi

Leave a Reply