Laptop Asus X553MA-XX402D Quad Core

September 11, 2015
laptopuri ieftine promotii

Asus X553MA-XX402D este un unul dintre cele mai ieftine laptopuri de la Asus, perfect pentru munca de birou, filme, browsing si datorita greutatii redusa la 2.2 kg este ideal pentru deplasari. Designul este atent realizat si urmeaza o linie eleganta incepand cu capacul exterior realizat dintr-un material durabil cu discuri concentrice proeminente pentru o mai buna protectie impotriva zgarieturilor si petelor, si pana la interior unde avem placerea de a gasi o tastatura fara rama, incorporata in carcasa.

In ceea ce priveste performanta, ea este transpusa intr-un procesor din penultima generatie de Intel Quad-Core, lansat la finalul anului 2014, si ruleaza la frecventa de baza de 2160 MHz, ajustata dinamic pana la 2660 MHz prin functia Turbo Boost.

Avantajul acestui model de procesor este consumul redus de energie, la jumatate cat un procesor Core i3 de ultima generatie, ceea ce inseamna ca degaja foarte putina caldura permitand o rulare fluenta fara a se incalzi, cat si o autonomie mult mai mare atunci cand laptopul este folosit pe baterie.
Asus X553MA-XX402D

Vezi aici oferta pentru laptop Asus X553MA-XX402D

Ecranul este pe tehnologie LED cu diagonala de 15.6 inci precum majoritatea laptopurilor si ofera un format HD cu rezolutia 1366 x 768, iar suprafata acestuia este lucioasa permitand o mai buna gama de culori si contrast mai puternic si mai aproape de realitate.

Capacitatea RAM este de 4 GB DDR3 cu frecventa 1600 MHz si ocupa singurul slot de memorie disponibil, ceea ce este suficient avand in vedere configuratia laptopului optimizata in special pentru autonomie. Stocarea se realizeaza pe un hard disc de 500 GB si 5400 rpm.

Placa video este modelul Intel HD Graphics integrata, la randul ei realizata pentru un raport optim de performanta si consum de energie, utila pentru filme full HD insa nu si pentru jocuri noi intrucat nu ofera performante suficinete precum o placa dedicata.

Desi are greutate redusa, beneficiaza de toate dotarile multimedia si anume: DVD RW pentru a facilita instalarea sistemului de operare intrucat laptopul vine fara sistem preinstalat, cititor de carduri, camera web cu rezolutie VGA, microfon integrat si dufuzoare cu tehnologie SonicMaster care impreuna cu utilitarul Asus AudioWizard pot reda diferite moduri audio intr-un mod extrem de clar si realistic.

Modelul X553MA-XX402D poate fi ideal si pentru prezentari intrucat are port HDMI cat si port VGA astfel incat se poate conecta la orice tip de proiector, monitor sau plasma tv chiar si modele mai vechi. De asemenea ofera iesire audio pentru a putea conecta casti sau sistem home cinema si un port USB 2.0, respectiv un port USB 3.0 pentru transfer de date la viteze de 10 ori mai mari decat standardul 2.0

Conectarea la internet se realizeaza prin Wi-Fi cu standardul 802.11 b/g/n si prin placa de retea pe cablu cu standardul 10/100 Mbps. Acumulatorul este Li Ion cu 2 celule insa datorita componentelor de ultima generatie in ceea ce priveste economia de curent, autonomia ajunge pana la 3 ore in functie de modul de utilizare.

Daca doriti un laptop ieftin si de calitate, cu design de ultima generatie si performante suficiente pentru activitatile de baza, recomand Asus X553MA-XX402D

Laptop Asus X553MA-XX402D Quad Core 4.33/5 (86.67%) 15 voturi

Leave a Reply