Lenovo G50-30 cu Windows 8.1 preinstalat

July 31, 2015
laptopuri ieftine promotii

Lenovo G50-30 este unul dintre cele mai ieftine laptopuri cu Windows 8.1 preinstalat si cu port de retea Gigabit ce permite viteze pe internet de pana la 1000 Mbps.

In data de 29 iulie s-a lansat oficial update-ul la Windows 10 de care veti putea dispune gratuit daca faceti update la sistem in primele 12 luni. De indata ce actualizati sistemul cu Windows 10 va ramane licenta pe viata.

Un aspect demn de luat in seama este faptul ca pana in prezent toti clientii care si-au exprimat parearea legata de acest model au oferit calificativ maxim. Este printre putinele laptopuri care au primit punctaj maxim de la clienti.

Lenovo G50-30

Vezi aici pretul pentru laptopul Lenovo G50-30

Procesorul este din generatia recenta de Celeron Dual Core de la Intel, lansat in anul 2014, ruland la frecventa de baza de 2160 MHz cu tubo boost pana la 2580 MHz si cache de 1024 KB. Performanta procesorului se preteaza la sarcini obisnuite gen browsing, aplicatii de office, filme, si mai putin jocuri deoarece nu exista nici placa video dedicata.

Ecranul este LED HD cu diagonala de 15.6 inci si rezolutie maxima 1366 x 768 iar suprafata este lucioasa oferind culori vibrante si contrasturi puternice, singurul dezavantaj fiind vizibilitatea redusa cand il utilizati afara in aer liber deoarece lumina puternica are tendinta de a se reflecta pe suprafata lucioasa. Daca lucrati des in aer liber este recomandat un laptop cu ecran mat, insa este important de precizat ca un display mat nu are culorile atat de vii si contrastul la fel de puternic precum un display lucios.

Capacitatea de memorie este de 4 GB DDR3 ruland la frecventa de 1333 MHz, si este instalata pe singurul slot disponibil, insa pentru configuratia este suficient. Stocarea se realizeaza pe hard disk cu capacitatea de 500 GB.

Desi laptopul Lenovo G50-30 este destul de usor, avand o greutate de 2.5 kg vine cu toate dotarile pe partea de multimedia inclusiv DVD RW, cititor de carduri, camera web cu rezolutie HD si microfon incorporat, si difuzoare stereo cu tehnologie Dolby Advanced Audio v2.

Si la capitolul porturi sta foarte bine avand inclusiv VGA ce poate fi folosit in prezentari pentru a-l conecta la proiector, HDMI pentru conectarea la monitoare sau tv-uri mai moderne. De asemenea exista 2 porturi USB 2.0 pentru diferite periferice, cat si port USB 3.0 pentru transfer de date la viteze foarte mari.

Conectarea la alte device-uri inteligente se poate face si prin modulul Bluetooth versiunea 4.0 incorporat, in timp ce conectarea la internet se realizeaza la viteza maxima prin portul Gigabit de 1000 Mbps, sau prin wifi 802.11 b/g/n.

In concluzie va recomand acest model daca doriti un laptop ieftin si bun pentru munca de birou, prezentari, browsing, sau filme, dotat complet inclusiv sistem de operare preinstalat, fara a mai fi nevoie sa va bateti capul cu instalarea driverelor, tot ce trebuie sa il porniti sa va faceti cont de utilizator si e gata de pus la treaba.

Lenovo G50-30 cu Windows 8.1 preinstalat 5.00/5 (100.00%) 5 voturi

Leave a Reply