Lenovo IdeaPad 100 cu procesor Quad-Core si ecran de 14 inch

February 13, 2016
laptopuri ieftine promotii

Daca imi este permis un mic joc de cuvinte, laptopul Lenovo IdeaPad 100 a fost o idee cu un concept minimalist care sa bucurat de o bogata atentie. Este destinat uzului zilnic in care lucrul cu aplicatii de tip office poate fi intrerupt sau completat de cateva minute de relaxare multimedia.

Dupa cum am sugerat, laptopul are un design minimalist, fiecare linie precis trasata are un rol bine definit in ansamblul de spatii si volume care definesc device-ul. Lipsa acelor mici “acolade” de design nu diminueaza cu nimic eleganta laptopului, ci din contra, ii da un aer stilat. Carcasa este construita din plastic, finisajele fiind foarte bine executate. Ca de fiecare data, culoarea neagra produce o impresie buna.
Lenovo IdeaPad 100

Click aici pentru pret – Lenovo IdeaPad 100

Ecranul laptopului Lenovo IdeaPad 100 are 14 inch diagonala si rezolutie HD. Panoul LCD LED este luminos, cu unghiuri bune. Culorile sunt vii iar imaginile au o anumita incarcatura de finete si precizie.

Tastatura de tip chiclet are taste bine delimitate si spatiate. Pentru evitarea unor posibile situatii neplacute aparute in timpul tastarii, aceasta a fost riguros proiectata dupa cele mai noi principii ergonomice.

Procesorul de care dispune device-ul este un Intel Pentium N3540 Quad-Core cu o frecventa de baza de 2160 GHz iar in Turbo Boost urca pana la 2660 GHz. Este construit pe tehnologia de 14 nm si are un cache de 2 MB.

Procesorul grafic este integrat in structura procesorului “mare” si este de tipul HD Graphics 5500. Memoria RAM a laptopului Lenovo IdeaPad 100 are 2 GB DDR3 la frecventa 1333 Mhz iar HDD-ul are o capacitate de stocare generoasa, de 500 GB.

Printre alte facilitati disponibile pe acest laptop enumeram: camera web si difuzoare integrate. Prin porturile HDMI, USB 2.0 si USB 3.0 se fac conectarile la dispozitive compatibile pentru ca prin LAN de 100 Mbps si Wireless b/g/n sa se conecteza la net.

Cu Windows 10 ca OS, pretul laptopului poate fi aflat printr-un click aici.

Lenovo IdeaPad 100 cu procesor Quad-Core si ecran de 14 inch 5.00/5 (100.00%) 3 voturi

Leave a Reply