Lenovo IdeaPad 300 cu procesor Intel Core i7

February 17, 2016
laptopuri ieftine promotii

Laptopul Lenovo IdeaPad 300 este dedicat tuturor celor care apreciaza un produs de calitate si totodata confortul dat de portabilitate. Nici nu poate fi vorba ca un astfel de laptop sa inlocuiasca sistemul desktop, insa cafeaua de dimineata bauta dintr-un fotoliu prin comparatie cu cea bauta stand pe scaunul de la birou are un gust mai bogat, mai rafinat.

Parca si presa citita pe un monitor portabil este mai interesanta. Sa nu mai vorbim de filme sau cateva jocuri nu chiar noi. Cu siguranta ca negrul a fost ales pentru a da un anumit grad de dramatism design-ului minimalist cu care laptopul isi intampina privitorii. Liniile simple, volumele bine definite si spatiile atent studiate sunt punctele cheie. Carcasa construita din plastic este dura, aspectuoasa si cu un finisaj desavarsit.
Lenovo IdeaPad 300

Click aici pentru pret – Lenovo IdeaPad 300

Ecranul laptopului Lenovo IdeaPad 300 de 17,3 inch diagonala are rezolutie HD+ pe un panel cu protectie glare. Imaginile sunt luminoase, au claritate, culorile sunt vii si naturale. Lumina puternica directa este bine sa fie evitata. Tastatura chiclet este ergonomica, are cusra tastelor optimizata pentru confort in timpul sedintelor lungi de lucru. TouchPad-ul este precis si raspunde extrem de repede la interogarile ce ii sunt adresate.

Intel i7 6500U este procesorul acestui laptop. Este dual-core construit pe arhitectura 14 nm, avand frecventa de 2,5 GHz standard si 3,1 Ghz in Turbo Boost. Gafica este sustinuta de procesorul integrat HD Ghraphics si de cel dedicat R5 M330 ATI Exo Pro de la AMD. Memoria RAM este de 4 GB iar unitatea de stocare, un HDD, cu 1 TB capacitate.

Pe langa toate acestea, Lenovo IdeaPad 300 se mai lauda cu DVD, camera web HD, cititor de carduri. HDMI, VGA, 2 x USB 2.0 si USB 3.0 sunt porturile disponibile. Comunicatiile se realizeaza la viteza maxima, LAN-ul fiind de tip Gigabit, iar Wireless-ul de tip ac. Bateria Li Ion cu 4 celule ofera o autonomie decenta.

Lenovo IdeaPad 300 cu procesor Intel Core i7 5.00/5 (100.00%) 2 voturi

Leave a Reply