Lenovo IdeaPad 500-15ISK laptop performant cu camera 3D

January 2, 2016
laptopuri ieftine promotii

Pentru activitati multimedia, office, computing dar si pentru cele mai noi jocuri, laptopul Lenovo IdeaPad 500-15ISK este exact ceea ce trebuie. Un produs premium prin calitatea materialelor si a configuratiei, locul acestui dispozitiv poate fi un birou sau un confortabil fotoliu, o terasa estivala sau un cort la munte.

Design-ul este frumos, cu linii cursive care puncteaza la aspectul business. Finisajului nu i se poate gasi nici un cusur. Exteriorul este din plastic negru pe care tenta de mat vine foarte bine, in timp ce pe partea interioara aluminiu atent cizelat isi arata inca o data valentele estetice si practice.
Lenovo IdeaPad 500-15ISK

Click aici pentru pret – Lenovo IdeaPad 500-15ISK

Ecranul este un LED FullHD cu diagonala de 15,6 inch. Rezolutia foarte buna cat si protectia anti-reflex permit experimentarea unor contrasturi si culori aproape de realitate, ce pot fi admirate la aceeasi calitate din aproape orice pozitie datorita unghiului mare de vizualizare.

Tastele intalnite pe Lenovo IdeaPad 500-15ISK au o forma ergonomica cu mici spatii intre ele pentru sesiuni de lucru prelungite fara oboseala. Cursa scurta este in avantajul productivitatii marite. Chiar daca tastatura nu este luminata, fondul argintiu faciliteaza folosirea optima in conditii de iluminare precare.

La nivel de procesor intalnim modelul 6500U, din gama Core i7 de la Intel, lansat in urma cu doar cateva luni, a carui tehnologie de fabricatie este 14 nm si arhitectura Skylake. La nivel fizic intalnim 2 nuclee, care sunt vazute la nivel virtual de catre sistem ca si 4 procesoare ce lucreaza la o frecventa cuprinsa intre 2500 – 3100 Mhz.

Memoria de lucru este de 4 GB DDR3 cu frecventa de 1600 Mhz instalata pe un singur slot, iar la nevoie mai exista inca un slot liber in care se mai poate adauga RAM pana la totalul de 16 GB pe care il suporta placa de baza. Stocarea datelor se face pe o capacitate de 1 TB a unui hard disc clasic cu 5400 rpm.

Pentru a beneficia de autonomie prelungita cu un nivel de performante optime avem la dispozitie un procesor grafic integrat, model HD Graphics 520, care nu este deloc obisnuit, putand sa ruleze chiar si unele jocuri mai noi care nu solicita multe resurse.

Performantele grafice sunt completate, atunci cand situatia o impune, de chipsetul dedicat de la AMD, modelul Radeon R7 M360 cu 4 GB DDR3, avand performante asemanatoare cu modelul GeForce 920M de la Nvidia. In ceea ce priveste jocurile este o placa cu performante aproape de medie, multe din jocurile noi intampinand probleme la rulare.

Alte jocuri desi aparute de curand, nu solicita resurse foarte mari si pot rula fluent, precum Dirt Rally 2015, Fifa 16, Call of Duty 2015, World of Waships 2015. Filmele Full HD si 4K vor rula excelent, la o calitatea care sigur o sa va incante.

Elementul nou in ceea ce priveste segmentul multimedia il constituie camera 3D Real Sense ce revolutioneaza modul de a interactiona cu laptopul. Mai multe detalii despre actiunile ce pot fi realizate gasiti aici.

Laptopul Lenovo IdeaPad 500-15ISK mai dispune de DVD RW, cititor multicard si difuzoare stereo de foarte buna calitate. Porturile acopera necesarul prin: HDMI, VGA, USB 2.0 si doua 3.0, iesire audio si RJ-45.

Placa de retea fixa ofera suport Gigabit, iar wireless vine cu standardul 802.11 ac, in timp ce Bluetooth este de generatie 4.0.

Bateria Li Ion cu 4 celule asigura o autonomie de pana la 4 ore si chiar mai mult daca efectuati setari pentru economia maxima de energie. Windows 10 Home pe 64 biti este sistemul de operare preinstalat ceea ce inseamna ca laptopul vine gata pregatit pentru lucru.

Ca si nivel de performanta Lenovo IdeaPad 500-15ISK este putin cam scump pentru ceea ce putem gasi la concurenta, singura justificare a pretului ar fi existenta camerei 3D.

Lenovo IdeaPad 500-15ISK laptop performant cu camera 3D 4.88/5 (97.50%) 8 voturi

Leave a Reply