Lenovo IdeaPad 500 cu performante mari si ecran Full HD

February 18, 2016
laptopuri ieftine promotii

Lenovo IdeaPad 500 este un laptop mainstream, dar nu in sensul ca trebuie tinut pe masa ca sistemul desktop ci datorita plajei foarte largi de utilizatori careia ii este adresat. Cu capabilitati multimedia, multitasking, navigare pe net dar si aplicatii privitoare la munca, laptopul isi dovedeste utilitatea la birou, acasa, la terasa sau in excursie.

Daca design-ul nu reuseste sa impresioneze cu nimic, desi putin probabil, culoarea alba va atrage cu siguranta atentia. Ea este cea care da o anumita eleganta liniilor de contur ale unui profil minimalist. Contrastul dintre fondul alb si tastatura neagra, pe langa aspectul practic, are si un rol estetic usor de identificat.
Lenovo IdeaPad 500

Click aici pentru pret – Lenovo IdeaPad 500

Display-ul FullHD cu diagonala de 15,6 inch al laptopului Lenovo IdeaPad 500 este foarte bun, tehnologiile incluse sporind mult calitatea LED nativa. Culorile sunt vii, imaginile naturale au o luminozitate nefortata specifica totusi acestui tip de format. Tastatura ergonomica intretine cu un aer confortabil sesiunile lungi de lucru. Nu doar pentru contabili, este inclus si un bloc numeric.

Si pe partea de hardware laptopul are cate ceva de spus. Procesarea informatiilor este facuta de un dual-core i7 6500U de la Intel care este tractat la 2,5 GHz si la 3,1 GHz in Boost. Pe langa chipset-ul integrat, laptopul mai vine si cu cel dedicat de la AMD, Radeon R7 M360. Memoria RAM are 8 GB DDR3, o capacitate multumitoare.

Pentru stocarea informatiilor, producatorul a ales un SSHD care imbina capacitatea mare de stocare a unui hard disc de 1 TB si o memorie de tip SSD cu capacitatea de 8 GB ce actioneaza ca un buffer/cache unde sunt automat stocate datele accesate in mod frecvent pentru a creste performanta.

Pe Lenovo IdeaPad 500 se mai garesc un DVD, o camera web 3D si un cititor de carduri. Porturile sunt in numar de 4: HDMI, USB 2.0 si 2 x USB 3.0. Cu conexiunea prin cablu, LAN 1000 Mbps, si cea prin unde, wireless ac, internetul este mult mai rapid si mai aproape. Cele 4 celule ale bateriei Li Ion asigura o autonomie buna.

Lenovo IdeaPad 500 cu performante mari si ecran Full HD 5.00/5 (100.00%) 3 voturi

Leave a Reply